Νέα Maserati Levante Vulcano σκέτο ηφαίστειο!

Η ιταλική εταιρεία δημιούργησε μια ειδική έκδοση της Levante, με την ονομασία Vulcano, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 150 μονάδες, για τις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας.

Η Maserati Levante Vulcano είναι βαμμένη σε ένα γκρι ματ χρώμα με την ονομασία  Grigio Lava, ενώ εντυπωσιακές είναι και οι ζάντες 21 ιντσών, όπου από πίσω ξεχωρίζουν οι κόκκινες εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo. Οι τελευταίες χρειάζονται, μιας κι η Levante Vulcano κινείται από τον 3λιτρο, twin turbo κινητήρα, με δυο διαφορετικές εκδόσεις ιπποδύναμης, 345 ή 424 ίππων. Όσοι θελήσουν τον ισχυρότερο κινητήρα 3.8 λίτρων της Levante Trofeo με τους 590 ίππους δυστυχώς δεν θα είναι διαθέσιμος σε αυτή την ειδική έκδοση.

Δείτε ακόμη: Κυβέρνηση πάμφτωχης χώρας αγόρασε 40 Maserati

Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα φωτιστικά σώματα full-LED Matrix, ενώ αν ο ιδιοκτήτης επιλέξει το πακέτο Nerissimo, θα απολαμβάνει φιμέ πίσω φώτα, μαύρο χρώμιο στη γρίλια και τα λογότυπα, μαύρο πλαίσιο παραθύρων και γυαλιστερές εξατμίσεις. Η καμπίνα της Levante Vulcano είναι όμως εξίσου εντυπωσιακή με την εξωτερική εμφάνιση της.

Διαβάστε επίσης: «Σκοτεινή» και συλλεκτική Maserati Ghibli

Το δέρμα για τα καθίσματα (θερμαινόμενα κι αεριζόμενα) κυριαρχεί, όπου ο ιδιοκτήτης μπορεί να τα επιλέξει είτε σε κόκκινη, είτε σε μαύρη απόχρωση με κόκκινες ή μαύρες ραφές αντίστοιχα, όπου σαφώς υπάρχει το λογότυπο της Maserati στα προσκέφαλα. Κι όπου δεν υπάρχει δερμάτινη επένδυση υπάρχει ανθρακονήματινη, με το ταμπελάκι «Vulcano» να σας θυμίζει ότι οδηγείτε μια ειδική έκδοση και μάλιστα περιορισμένης παραγωγής αφού δίπλα υπάρχει ο αύξων αριθμός. Ο πολυτελής χαρακτήρας της καμπίνας ολοκληρώνεται από την προσθήκη του ηχοσυστήματος Bowers&Wilkins.

Get it on Google Play Download on the App Store