Αποκαλυπτήρια για την νέα Porsche 911

Λίγες μέρες πριν από την παρουσίαση της νέας Porsche 911, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο επίσημες φωτογραφίες. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε, καθώς κατασκοπευτικά πλάνα την είχαν συλλάβει ακαμουφλάριστη πολλές φορές. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στην τελική μορφή της, με την προγραμματισμένη πρεμιέρα της 992, όπως ονομάζεται η τελευταία γενιά της 911, να βρίσκεται στις 27 Νοέμβρη.

Δείτε ακόμα: Porsche 911 GT2 RS MR: Tο ταχύτερο πολιτικό αυτοκίνητο (+video)

Όπως παρατηρούμε δεν πρόκειται για διαρροή υψηλής ανάλυσης, με τις φωτογραφίες να παρουσιάζονται ελαφρώς παραμορφωμένες. Όμως μπορούμε να διακρίνουμε την εκμοντερνισμένη εκδοχή της διαχρονικής σιλουέτας του εμβληματικού αυτοκινήτου.  Στο εμπρός μέρος, μόνο η διαφορετική διαμόρφωση του προφυλακτήρα φανερώνει ότι πρόκειται για τη νέα γενιά, ενώ πίσω η βασική διαφορά είναι η κόκκινη φάσα που ενώνει τα δύο σκουρόχρωμα φανάρια μεταξύ τους. Διαφορετικοί είναι και οι αεραγωγοί πάνω από τον κινητήρα, και ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται νέα…παλιά Porsche με κινητήρα από F1!

Μέχρι την παρουσίαση του μοντέλου και την πλήρη αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο βασικός κινητήρας της γκάμας θα είναι ο 3λιτρος υπερτροφοδοτούμενος 6κύλινδρος boxer της απερχόμενης 911, με την ισχύ του αυξημένη στους 390-400 ίππους για την Carrera και στους 450 για την Carrera S. Θα συνοδεύεται άλλωστε από ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, καθιστώντας την νέα 992 την πρώτη υβριδική 911 της Ιστορίας. Το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK θα έχει οκτώ σχέσεις, ενώ το χειροκίνητο 7άρι θα διατηρηθεί στην γκάμα.

Σε λίγες ημέρες θα παρουσιαστούν οι εκδόσεις Carrera 2S και 4S, και μέχρι το τέλος του 2019 θα δούμε την γκάμα της 911 να διευρύνεται, σίγουρα με την Cabriolet, την Turbo και την GTS, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και η GT3. Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται και η plug-in υβριδική έκδοση με ηλεκτρικό κινητήρα 95 ίππων, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021.

 

Get it on Google Play Download on the App Store