Έρχεται νέο Renault Espace SUV την άνοιξη

Φέτος η Renault θα γιορτάσει 40 χρόνια από την παρουσίαση του πρωτότυπου Espace, το οποίο μπήκε στην παραγωγή ένα χρόνο αργότερα. Το 2014 έκανε την εμφάνισή της η 5η γενιά του Espace, διατηρώντας τα πολυχρηστικά στοιχεία που το χαρακτήριζαν, αλλά αυτή τη φορά σε ένα Crossover αμάξωμα.

Πρόκειται για ένα διάσημο όνομα, τόσο στη Γαλλία όσο και σε παγκόσμια κλίμακα, οπότε και προκρίθηκε πολύ νωρίς στη διαδικασία ως η προφανής επιλογή για το όνομα του νέου 5θέσιου και 7θέσιου SUV της Renault.

Σήμερα, το νέο Espace ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, καθιστώντας εαυτόν ως την επιτομή της αναγέννησης της Renault, ακολουθώντας τα χνάρια και μένοντας πιστό στις αξίες που ανέδειξαν και τις προηγούμενες γενιές του, παραμένοντας δηλαδή ένα άνετο, καινοτόμο αυτοκίνητο, που τοποθετείται ως η κορυφαία επιλογή στη γκάμα.

Χτισμένο πάνω στην πλατφόρμα CMF-CD της Συμμαχίας, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι και 7 επιβάτες, με μεγάλη άνεση για μακρινά ταξίδια. Προς το παρόν δεν έδωσε στη δημοσιότητα η Renault κάποια φωτογραφία πέρα από το λογότυπο. Ωστόσο, το γεγονός ότι τελευταίο γράμμα «E» είναι διαφορετικού χρώματος (χρυσαφί) και διαφορετικής γραμματοσειράς, υποδηλώνει ηλεκτροκίνητο μοντέλο.

Get it on Google Play Download on the App Store