Νέο μικρομεσαίο SUV Renault Austral

Μετά το λανσάρισμα του μικρομεσαίου κουπέ SUV Arkana, η Renault θα ενισχύσει περεταίρω την γκάμα της στη δημοφιλή αυτή κατηγορία, με το Austral. Το ολοκαίνουργιο αυτό C-SUV θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2022 και θα έχει μήκος 4,51 μέτρα.

Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Kadjar, με το οποίο προφανώς δεν θα έχει καμία απολύτως ομοιότητα. Η ονομασία του μπορεί συνειρμικά να φέρνει στο νου την Αυστραλία ή Αυστρία, ωστόσο προέρχεται από τη Λατινική λέξη «australis», δηλαδή το σέλας του νότιου ημισφαιρίου.

Σύμφωνα με τη Sylvia Dos Santos, Διευθύντρια Στρατηγικής Ονομασίας Μοντέλων στο Τμήμα Παγκόσμιας Μάρκετινγκ της Renault «το Austral φέρνει στο νου τη ζωντάνια και τη ζέστη του νότιου ημισφαιρίου και προσφέρει μια πρόσκληση για εξερεύνηση, κάτι που το καθιστά ιδανικό για ένα SUV. Η λέξη βασίζεται σε μια αρμονική ισορροπία ήχων που προφέρονται εύκολα από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς της μια πραγματικά διεθνή αίσθηση.»

Προς το παρόν η Renault δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, πέρα από τη μοναδική αυτή εικόνα. Πιθανώς να εμφανίζει σχεδιαστικές -και όχι μόνο- ομοιότητες με το νέο Megane E-Tech. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι νεωτέρας.

Get it on Google Play Download on the App Store