Νέο Renault Twingo: Κορυφαία ευελιξία με στιλ!

Η Renault, με το πρώτης γενιάς Twingo που παρουσιάστηκε το 1992, έφερε την επανάσταση στα μίνι αυτοκίνητα, με την κορυφαία του ευελιξία, την πρακτικότητα και το μοναδικό του στιλ. Τώρα, το νέο Twingo, προσφέρει όλα αυτά τα στοιχεία και πολλά ακόμη, αποτελώντας ένα ιδανικό αυτοκίνητο για τις αστικές μετακινήσεις, χάρη στον ευφάνταστο σχεδιασμό, τους ζωηρούς κινητήρες και τις πολύ οικονομικές τιμές, οι οποίες ξεκινούν από 10.780 ευρώ.

Δείτε εδώ περισσότερα για το νέο Renault Twingo

Αρχικά, τις πρώτες εντυπώσεις κερδίζει το νέο Twingo με τον πολύ όμορφο και κομψό σχεδιασμό του. Οι θελκτικές καμπύλες του, το LED περίγραμμα στα εμπρός φώτα, οι πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, τα νέα σχέδια ζαντών και οι μοναδικές διακοσμητικές λωρίδες, συνθέτουν ένα αυτοκίνητο, που φτιάχνει τη διάθεση. Εξίσου ευφάνταστο είναι και το εσωτερικό του με τις πολλές επιλογές χρωμάτων και επενδύσεων. Παρά τις κόμπακτ διαστάσεις του, το νέο Renault Twingo είναι σε θέση να φιλοξενήσει άνετα τέσσερις ενήλικους επιβάτες, ενώ οι πολλοί και έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι χωράνε από ένα μπουκάλι νερό, έως ένα φορητό υπολογιστή.

Το 5θυρο αμάξωμα του νέου Twingo με μήκος 3.615 χλστ. και με κύκλο στροφής μόλις 4,3 μ., διευκολύνει εξαιρετικά τον οδηγό στο να κάνει ελιγμούς στην πόλη, όπως επίσης και να παρκάρει με μεγάλη ευκολία. Πρόσθετα, οι πολλές γυάλινες επιφάνειες και η σχετικά ψηλή θέση οδήγησης ευνοούν την περιμετρική ορατότητα.

Δείτε ακόμη: Renault Megane με νέους κινητήρες (+τιμές)

Οι επιλογές κινητήρων του νέου Renault Twingo είναι δύο. Ο 1.0 SCe των 65 ίππων (κατανάλωση 4,4 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 100 γρ./χλμ.) και ο turbo 1.0 TCe των 95 ίππων (κατανάλωση 4,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 108 γρ./χλμ.). Ιδανικός συνδυασμός για ακόμα πιο άνετες μετακινήσεις αποτελεί ο 1.0 TCe με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC των 6 ταχυτήτων.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι τιμές του νέου Renault Twingo ξεκινούν από 10.780 ευρώ στην έκδοση 1.0 SCe 65 Intouch. Στον εξοπλισμό υπάρχουν 4 αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air condition, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, υπολογιστής ταξιδίου, κ.λπ. Στην επόμενη έκδοση Excite περιλαμβάνονται ακόμη USB, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι, διαφορετικές επενδύσεις κ.α. Η πιο πλούσια Intens διαθέτει ακόμη cruise control, προβολείς ομίχλης, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου και επιπλέον διακοσμητικά. Με το σύστημα infotainment EASY LINK μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας και να αποκτήστε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές από την οθόνη αφής 7 ιντσών.

Δείτε ακόμη: Ήρθε το νέο Renault Kadjar με νέους κινητήρες (+τιμές)

Get it on Google Play Download on the App Store