Αυτό είναι το πιο πολυτελές Skoda Kodiaq

Η Skoda παρουσίασε μόλις σήμερα την νέα και κορυφαία έκδοση του Skoda Kodiaq η οποία φέρει τα αρχικά L&K τα οποία προέρχονται από τα ονόματα των ιδρυτών της Laurin και Klement.

Δείτε ακόμη: Game over για το Ford Focus RS με ειδική έκδοση

Πρόκειται για μία έκδοση την οποία έχουμε δει στο παρελθόν και στα Skoda Superb και Skoda Octavia, αλλά πλέον ήρθε η σειρά και της Kodiaq να αποκτήσει μία ανάλογη εκδοχή.

Η κορυφαία έκδοση του Skoda Kodiak λοιπόν, έχει να επιδείξει χρωμιωμένες γρίλιες εμπρός, ελαφρώς ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και ειδικά σήματα «Laurin & Klement» στα εμπρός φτερά.

Φυσικά ως η κορυφαία έκδοση του Kodiaq λαμβάνει και πλουσιότερο εξοπλισμό, με αρκετά στοιχεία όπως φώτα LED, δέρμα στο σαλόνι, ηλεκτρικά καθίσματα, γυαλιστερό Piano black πλαστικό στο εσωτερικό και κρυφό φωτισμό στην καμπίνα να είναι στάνταρ εξοπλισμός.

Όσον αφορά στους κινητήρες του κορυφαίου Skoda Kodiaq L&K, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα 1.5 λτ. TSI με 150 ίππους και 2.0 TSI σε εκδόσεις με 180 ή 190 ίππους. Όλοι τους θα μπορούν να συνδυαστούν και με το αυτόματο κιβώτιο DSG επτά σχέσεων.

Από την άλλη όποιος θέλει πετρελαιοκινητήρα κάτω από το καπό του θα έχει την επιλογή του 2.0 TDI σε εκδόσεις με 150 ή 190 ίππους. Οι 190ρηδες κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου συνοδεύονται και από τετρακίνηση, η οποία είναι προαιρετική στις μικρότερες εκδόσεις.

Διαβάστε επίσης: Οι κινητήρες της νέας BMW Σειρά 3

Η επίσημη εμφάνιση του Skoda Kodiaq L&K θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, παράλληλα με την ανανεωμένη Fabia.

Get it on Google Play Download on the App Store