Νέο και πολυτελές Skoda Kamiq Monte Carlo

Ακολουθώντας την παρουσίαση του Scala Monte Carlo, η Skoda παρουσιάζει εν όψει Έκθεσης Φρανκφούρτης την αντίστοιχη έκδοση του νέου της μικρού crossover.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε το νέο μικρό SUV Skoda Kamiq

Όπως στο Scala, έτσι και στο Kamiq η εξωτερική εμφάνιση ενισχύεται χάρις σε μια σειρά από αλλαγές και προσθήκες σε μαύρη απόχρωση, όπως είναι η μάσκα, οι καθρέπτες, το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, τα ένθετα στα μαρσπιέ, τα πλαίσια των παραθύρων, ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα και τα γράμματα «Skoda» στην πόρτα του πορτμπαγκάζ. Το πακέτο συμπληρώνουν οι στάνταρ ζάντες των 17 και προαιρετικά 18 ιντσών. Στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνονται –εκτός άλλων- τα σκουρόχρωμα πλευρικά παράθυρα, η πανοραμική οροφή με τη γυάλινη προέκταση στο παράθυρο της πόρτας του χώρου αποσκευών και η μαύρη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής.

Αντιστοίχως για το εσωτερικό, τα εμπρός καθίσματα με την ενισχυμένη πλευρική στήριξη και το ενσωματωμένο προσκέφαλο διαθέτουν κόκκινες λωρίδες στα πλαϊνά, ενώ ίδιας απόχρωσης διακοσμητικά υπάρχουν στο ταμπλό και στις πόρτες. Κόκκινο χρώμα φέρουν ακόμα οι ραφές στον επιλογέα ταχυτήτων και το δερμάτινο τιμόνι. Δεν λείπουν ο κρυφός φωτισμός, τα πεντάλ αλουμινίου, τα ειδικά πατάκια, ο μαύρος «ουρανός» και τα ανάλογα διακοσμητικά με την επιγραφή «Κamiq» στα μαρσπιέ.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Skoda Scala 1.0 TSI 116 PS

To Kamiq Monte Carlo θα είναι διαθέσιμο με όλους τους κινητήρες. Αυτοί είναι οι 1.0 TSI των 95 και 116 ίππων, ο 1.5 TSI 150 PS και ο 1.6 TDI 116 PS. Το λανσάρισμα είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του έτους.

 

Get it on Google Play Download on the App Store