Νέο μικρομεσαίο SUV κουπέ Skoda Kamiq GT

Η Skoda προσθέτει ένα ακόμα νέο μέλος στη μεγάλη οικογένεια των SUV μοντέλων της, το Kamiq GT, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο και εξελιγμένο για την αγορά της Κίνας. Σε σχέση με το ευρωπαϊκό Kamiq, οι ομοιότητες είναι ελάχιστες σε κάθε επίπεδο, όπως σε σχεδιασμό, διαστάσεις και κινητήρες.

Δείτε ακόμη: Τι νέο μας φέρνει η 4ης γενιάς Skoda Octavia;

Το νέο Skoda Kamiq GT έχει μήκος 4.409 χλστ., (19 χλστ. μακρύτερο από το κινεζικό Kamiq), πλάτος 1.781 χλστ., ύψος 1.606 χλστ. και μεταξόνιο 2.610 χλστ., ενώ παρουσιάζεται αρκετά πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά σε σχέση με το κινεζικό Kamiq. Το εμπρός τμήμα του Kamiq GT είναι πλήρως ανασχεδιασμένο και ξεχωρίζουν η πιο λεπτή μάσκα, τα επίσης πιο λεπτά φωτιστικά σώματα και ο πλατύτερος αεραγωγός στον προφυλακτήρα με τα τριγωνικά νίκελ στις άκρες. Το πλαϊνό του μέρος διακρίνεται για την πιο σφηνοειδή του μορφή και πίσω το παρμπρίζ έχει πιο έντονη κλίση, θυμίζοντας το Kodiaq.

Αντίστοιχα και το εσωτερικό του Skoda Kamiq GT μοιάζει με εκείνο του Kodiaq. Στο κέντρο του ταμπλό με τις ίσιες γραμμές και τις επίπεδες επιφάνειες κυριαρχεί η οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Ξεχωριστά στοιχεία της έκδοσης αφορούν το διακοσμητικό τύπου αλουμινίου με το λογότυπο GT και τα σπορ εμπρός καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα και λογότυπα GT.

Δείτε ακόμη: Διαθέσιμο στη χώρα μας το νέο Skoda Kamiq (+τιμές)

Για την κίνηση του Kamiq GT υπάρχουν δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης: Ο 1.2 TSI ισχύος 116 ίππων και 200 Nm ροπής και ο 1.5 λτ. (ατμοσφαιρικός) των 112 ίππων και 145 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store