Νέο Skoda Superb Scout για πρώτη φορά!

Το ανανεωμένο Skoda Superb το οποίο παρουσιάστηκε πριν από λίγες ώρες, εκτός από το plug-in hybid μοντέλο Superb iV που είναι και το πρώτο Skoda με αυτή την τεχνολογία, αποκτά για πρώτη φορά και την crossover έκδοση Scout.

Δείτε ακόμη: Skoda CITIGOe iV: To πρώτο ηλεκτρικό της Skoda!

Βασισμένο στην στέισον βάγκον έκδοση Combi, το Superb Scout συνδυάζει την πολυτέλεια, με τις μεγάλες ανέσεις και τις δυνατότητες κίνησης εκεί που τελειώνει η άσφαλτος. Εξωτερικά το πιο περιπετειώδες παρουσιαστικό του ενισχύουν τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά τμήματα στους προφυλακτήρες, γύρω από τους θόλους των τροχών και στα μαρσπιέ, καθώς και οι ασημί ποδιές. Επιπλέον υπάρχει προστατευτικό κάλυμμα κάτω από τον κινητήρα, ενώ η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 15 χιλιοστά. Στο οπτικό πακέτο προσθέστε ακόμα τις ασημί ράγες οροφής, τους ίδιας απόχρωσης καθρέπτες και τις στάνταρ ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, ή τις προαιρετικές των 19 ιντσών.

Στο πολυτελές εσωτερικό του νέου Skoda Superb Scout την premium εικόνα ενισχύουν τα διακοσμητικά ξύλου στο ταμπλό και στις πόρτες και οι επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει –εκτός άλλων- θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα (προαιρετικά και τα πίσω), συν όλα τα γνωστά στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας. Παράλληλα οι επιβάτες απολαμβάνουν πάρα πολύ μεγάλους χώρους και ένα τεράστιο χώρο αποσκευών 660 λίτρων.

Δείτε ακόμη: Νέο Skoda Superb iV 1.4 TSI με 218 άλογα

Για την κίνηση του Skoda Superb Scout υπάρχουν ο ντίζελ 2.0 TDI με 190 ίππους και 400 Nm ροπής και ο βενζίνης 2.0 TSI των 272 ίππων και 350 Nm ροπής. Αμφότερα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων DSG.

Get it on Google Play Download on the App Store