Έρχεται νέο και μικρότερο SUV από τη Skoda

H Skoda αντιλαμβανόμενη το έντονο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού για την κατηγορία των SUV, αναμένεται να ενισχύσει την γκάμα της με ακόμα ένα, το οποίο θα τοποθετείται κάτω από τα Kodiaq και Karoq.

Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στην μεγάλη έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο, το οποίο όπως δείχνουν όλα τα δεδομένα, θα είναι το μοντέλο παραγωγής του Vision X, όπου θα «πατάει» στην MQB πλατφόρμα του Group VAG.

Δείτε ακόμη: Το νέο Skoda Scala ανεβαίνει πολλά σκαλοπάτια

Στην εικόνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα, με ενεργά φλας, διατηρώντας έτσι και το σχεδιαστικό μοτίβο του Vision X. Όπως ανέφερε κι η Skoda το νέο της μοντέλο θα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός SUV όπως, ψηλή θέση οδήγησης, αυξημένη ορατότητα, ευκολία πρόσβασης, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, με την ευκολία οδήγησης που έχει ένα compact μοντέλο. Τέλος, το νέο μοντέλο θα ενσωματώνει όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, μαζί με πολλές «Simply Clever» διευκολύνσεις, όπως συναντάμε και στα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας.

Διαβάστε επίσης: «Μαγεύει» το Skoda Vision RS

Ο ανταγωνισμός για το νέο compact SUV Skoda, θα είναι αρκετά έντονος, μιας και απέναντι του θα βρει πολλά μοντέλα, όπως είναι το SEAT Arona, το Hyundai Kona, το Kia Stonic, το Renault Captur, το Citroën C3 Aircross, το Peugeot 2008 και το Opel Crossland X.

Get it on Google Play Download on the App Store