Πρώτη εμφάνιση του ανανεωμένου Skoda Superb

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα μέσω σκίτσου για το ανανεωμένο Superb, αλλά με ελάχιστες προς το παρόν πληροφορίες. Η ναυαρχίδα της Skoda θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας το Μάιο και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί πάγου, στο οποίο η Skoda είναι κύριος χορηγός για 27 συνεχόμενα έτη, από το 1993.

Δείτε ακόμη: Έκπληξη η Skoda Fabia στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Από το σκίτσο διακρίνονται οι αλλαγές που θα φέρει το ανανεωμένο Superb και εστιάζονται στην ανασχεδιασμένη μάσκα, το νέο προφυλακτήρα και στα ελαφρώς διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα. Για το πίσω άκρο αναφέρεται ότι θα υπάρχουν τα γράμματα SKODA στο καπό του χώρου αποσκευών, αντί του στρογγυλού σήματος, όπως έχουμε δει αντίστοιχα και στα μοντέλα Kamiq και Scala. Μικρές αλλαγές αναμένεται να δούμε και στο εσωτερικό σε σχεδιασμό και αναβαθμίσεις σε τεχνολογία. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να εφοδιαστεί για πρώτη φορά με κινητήρα plug-in hybrid.

Το υπάρχον τρίτης γενιάς σύγχρονο Superb (το πρώτο Superb παρουσιάστηκε το 1934) λανσαρίστηκε το 2015, ενώ το 2017 η παραγωγή του μοντέλου ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο οχήματα από το 2001 που ξεκίνησε το πρώτης γενιάς Superb.

Δείτε ακόμη: Πώς επιλέγει τα ελαστικά η Skoda

Get it on Google Play Download on the App Store