Επετειακό smart χωρίς οροφή

Η smart γιορτάζει τα 20α της γενέθλια και για το λόγο αυτό δημιούργησε ένα επετειακό μοντέλο, το οποίο ονομάζει Forease και όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το τολμηρό παρουσιαστικό του είναι… πρωτότυπο.

Δείτε ακόμη: Νέο, ηλεκτρικό BMW i3 με αυτονομία έως 360 χλμ.

Το smart Forease που θα κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού την ερχόμενη εβδομάδα, είναι ένα ηλεκτροκίνητο concept το οποίο έχει σαφείς επιρροές από τα Crossblade του 2001 και Forspeed του 2011, ενώ βασίζεται στο EQ Fortwo.

Η smart δεν έχει αναφέρει καθόλου τις τεχνικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, παρόλα αυτά αφού βασίζεται στο EQ Fortwo, τότε θα πρέπει να εφοδιάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 81 ίππων το οποίο αντλεί την ενέργειά του από μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Διαβάστε επίσης: Το ρομπότ της Toyota (+videos)

Όπως είναι λογικό σε ένα πρωτότυπο μοντέλο, η σχεδίαση κλέβει τις εντυπώσεις. Η απουσία οροφής, το μικρό σε επιφάνεια παρμπρίζ εμπρός και τα φώτα είναι τα δυνατά του χαρακτηριστικά εξωτερικά. Στο εσωτερικό από την άλλη τις εντυπώσεις κλέβει το τιμόνι χωρίς άνω άκρο, τα διάτρητα καθίσματα και ο κρυφός κόκκινος φωτισμός.

Get it on Google Play Download on the App Store