Έρχεται ηλεκτρικό SUV από την SsangYong

Η κορεάτικη μάρκα SsangYong έχει εξειδίκευση είναι η αλήθεια στην κατασκευή SUV αυτοκινήτων καθώς η γκάμα της απαρτίζεται από τέτοιου είδους μοντέλα. Επομένως δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως και το ηλεκτρικό πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο θα είναι SUV.

Δείτε ακόμη: Το ταχύτερο Nissan GT-R στον κόσμο δεν είναι το ισχυρότερο… (+video)

Το SsangYong e-SIV (Electronic Smart Interface Vehicle) όπως είναι η πλήρης ονομασία του, το βλέπουμε εδώ μέσα από τα πρώτα επίσημα σκίτσα που έδωσε η ίδια η μάρκα στην δημοσιότητα και από ότι βλέπουμε σε αυτά τουλάχιστον, θα έχουμε να κάνουμε με ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα διατείνεται η SsangYong, το ηλεκτρικό SUV της μήκους 4.460 χλστ. πλάτους 1.870 χλστ. και ύψους 1.630 χλστ. αποδίδει 190 ίππους, είναι ικανό να πιάσει 150 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα και η αυτονομία του φτάνει στα 450 χιλιόμετρα.

Διαβάστε επίσης: Τσαμπουκάς στον δρόμο με απίστευτη κατάληξη… (+video)

Όσον αφορά στην φόρτισή του, στο 80% των μπαταριών θα χρειάζεται 50 μόλις λεπτά. Μένει λοιπόν να αποκαλυφθεί πλήρως το πρωτότυπο της SsangYong στην έκθεση της Γενεύης και να δούμε πόσο τολμηρή είναι η κορεάτικη μάρκα, ώστε να το βγάλει στην παραγωγή!

Get it on Google Play Download on the App Store