Στην έκθεση του Σικάγο το νέο Subaru Legacy

Η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα δυο teaser φωτογραφίες από τη νέα γενιά του Legacy, του οικογενειακού μοντέλου της, το οποίο θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στην έκθεση του Σικάγο σε μια βδομάδα από τώρα.

Η εικόνα του εξωτερικού μέρους του αυτοκινήτου δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες της σχεδίασης, ωστόσο το ορατό του μέρος, φανερώνει τις δυναμικές γραμμές του αμαξώματος, αλλά και τον τρόπο σχεδίασης των φωτιστικών σωμάτων, τα οποία ενσωματώνουν τα LED φώτα ημέρας.

Δείτε ακόμη: Έρχεται η επετειακή έκδοση του Mazda MX-5!

Περισσότερα όμως έγιναν αντιληπτά με τη φωτογραφία της καμπίνας του νέου Subaru Legacy. Εκεί δυναμικό παρόν δίνει η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος infotainment που θυμίζει tablet, με τον κλιματισμό να ρυθμίζεται μέσω αφής κι αυτός. Γενικότερα, η κατασκευή της καμπίνας αναμένεται να βρίθει πολυτέλειας, κάτι που υποδηλώνει και το δέρμα που καλύπτει το ταμπλό.

Διαβάστε επίσης: Ιπτάμενο Subaru Legacy «σκάει» με ταχύτητα σε τοίχο (video)

Στην κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας ξεχωρίζει ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, αλλά και οι θύρες USB και η υποδοχή aux, ενώ αχνοφαίνεται ένα μέρος του τιμονιού και του πίνακα οργάνων. Πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα δεν έδωσε η Subaru, κάτι που αναμένεται να γίνει στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στις 7 Φεβρουαρίου.  

Get it on Google Play Download on the App Store