Νέα Subaru Forester STI και Impreza STI

Η Subaru ανακοίνωσε τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο (στις 11 Ιανουαρίου), μεταξύ των οποίων για πρώτη φορά θα κάνουν την εμφάνισή τους τα πρωτότυπα Forester STI και Impreza STI.

Δείτε ακόμη: Video σκέτη ανατριχίλα. Αυτό το Subaru πρέπει να το δεις!

Τη δυναμική εξωτερική εμφάνιση του Forester STI τονίζουν το αποκλειστικό γκρι χρώμα fighter gray, οι μαύρες πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, τα αεροδυναμικά βοηθήματα και οι ποδιές στους προφυλακτήρες και στα μαρσπιέ με τις κίτρινες ρίγες, οι πιο μυώδεις προφυλακτήρες και η νέα κυψελωτή μάσκα. Επιπλέον, πίσω από τους τροχούς διακρίνονται τα φρένα της Brembo με τις 6πίστονες δαγκάνες εμπρός.

Τεχνικές πληροφορίες για το Forester STI δεν ανακοινώνει η Subaru, εκτός από το ότι εφοδιάζεται με ένα βελτιωμένο e-Boxer κινητήρα. Να σημειωθεί ότι το μηχανικό αυτό σύνολο στην εργοστασιακή του εκδοχή είναι 2λιτρο με απόδοση 145 ίππων και 188 Nm ροπής. Επίσης συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που αυξάνει την ισχύ κατά 13 ίππους και την ροπή κατά 65 Nm.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το πιο δυνατό Subaru WRX STI όλων των εποχών!

Σπορτίφ χαρακτηριστικά εμφανίζει και το Impreza STI με τα μοναδικά στοιχεία στο αμάξωμα και στο εσωτερικό. Εξωτερικά την σπορτίφ εμφάνισή του τονίζουν τα αεροδυναμικά βοηθήματα, οι μαύρες ζάντες αλουμινίου, οι διπλές εξατμίσεις στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα και η ανασχεδιασμένη μάσκα. Για το εσωτερικό η Subaru αναφέρει ότι το Impreza STI διαθέτει μπορντό επενδύσεις. Τεχνικές πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Get it on Google Play Download on the App Store