Νέο Subaru Levorg STI Sport με έως 300 ίππους

Η Subaru παρουσίασε την ανανεωμένη κορυφαία έκδοση του Levorg, η οποία μπορεί να μην είναι καθαρόαιμο STI, όμως δεν παύει να φτάνει μέχρι τους 300 ίππους.

Εξωτερικά, η δυναμική εικόνα του Levorg STI Sport χαρακτηρίζεται από τον επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα, την νέα μάσκα, τα LED φώτα, τις 18αρες ζάντες αλουμινίου, τις διπλές χρωμιωμένες απολήξεις στον πίσω προφυλακτήρα και το χαρακτηριστικό περλέ χρώμα, το οποίο αποτελεί ίδιον των μοντέλων STI πλέον πέραν του WRX (στο οποίο συνεχίζει το εμβληματικό blue electric).

Δείτε ακόμα: Tο πιο ακραίο Subaru WRX STI είναι γεγονός (+video)

Στο εσωτερικό του σπορτίβ station wagon ξεχωρίζουν οι δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις μπλε – μαύρου, τα μπάκετ  καθίσματα με το λογότυπο «STI» στα προσκέφαλα, οι μπλε ραφές, τα αλουμινένια πεντάλ και τα λογότυπα STI.

Εκτός από τις αισθητικές αναβαθμίσεις, το κορυφαίο Levorg εφοδιάζεται με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και τροποποιημένη ηλεκτρική υποβοήθηση του τιμονιού. Για την κίνησή του φροντίζουν οι δύο τούρμπο κινητήρες βενζίνης. Πρόκειται για τον 1.600άρη των 170 ίππων και 250 Nm ροπής και για τον 2λιτρο των 300 αλόγων και 400 Nm ροπής, αμφότεροι συνδυαζόμενοι αποκλειστικά με κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης και σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive.

Διαβάστε επίσης: Ιδού η 6η γενιά Subaru Outback

Οι τιμές του στην Ιαπωνία ξεκινούν από τα 3.546.000 γιεν, ή 28.771 ευρώ, αν και το δεύτερο νούμερο έχει καθαρά φιλολογικό ενδιαφέρον, καθότι το Levorg STI Sport προορίζεται αποκλειστικά για την εγχώρια αγορά.

Get it on Google Play Download on the App Store