Πρώτη ματιά στο νέο Subaru BRZ

Toyota και Subaru ετοιμάζουν τους αντικαταστάτες των GT86/BRZ, με τις πρώτες λήψεις από τα πρωτότυπα δοκιμών να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι «Πλειάδες» έκαναν ένα πιο τολμηρό βήμα, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του επερχόμενου κουπέ τους.

Δείτε ακόμα: Downsized boxer ετοιμάζει η Subaru

Βέβαια, μιας και είναι πολύ νωρίς ακόμα, οι Ιάπωνες δεν μας αποκαλύπτουν πολλά. Βλέπουμε μια 10κτινη ζάντα αλουμινίου και έναν αεραγωγό πίσω από αυτή, σε συνδυασμό με γαλανόλευκο καμουφλάζ, και…αυτά. Κανονικά. Ευτυχώς, όμως, ο subarudwayne τράβηξε φωτογραφία του καμουφλαρισμένου BRZ και μας έδειξε αρκετά περισσότερα

https://www.instagram.com/p/CF79dJRpgOc/?utm_source=ig_embed

Φυσικά, ούτως ή άλλως τα πρωτότυπα των επόμενων BRZ και 86 έχουν απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές. Βάσει αυτών, έχουν κυκλοφορήσει τα αντίστοιχα renderings, που μπορείτε να δείτε εδώ και να πάρετε μια πολύ καλή ιδέα για τα σχεδιαστικά δρώμενα του μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Θα χαλάσει τον κόσμο το νέο Subaru WRX STI

Για τα μηχανολογικά, δημοσιεύματα από την Ιαπωνία κάνουν λόγο για τον τετρακύλινδρο boxer των 2.4 λίτρων από τα Legacy και Ascent, σε δυο εκδόσεις. Στην πρώτη, με ατμοσφαιρική μορφή για τα βασικά μοντέλα και απόδοση 220 ίππων. Στη δεύτερη, και εδώ είναι τα πολύ καλά νέα, με τούρμπο και τουλάχιστον 260 ίππους για τα 86 GR Sport (ή GR86 Sport, αναλόγως ποια ονομασία θα επιλέξει η Toyota) και το σαφέστατα πιο εύληπτο BRZ STI! Ακόμα και το ζήτημα της τετρακίνησης, σε προαιρετικό επίπεδο, έχει τεθεί επί τάπητος. Μια έκδοση με το σύστημα GR-FOUR που συναντάμε στο νέο GR Yaris, δεν αποκλείεται.

Δείτε ακόμα: Το νέο Levorg δείχνει το μέλλον της Subaru (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store