Νέο Suzuki Swift Sport Katana για οδηγούς Σαμουράι!

Το Suzuki Swift Sport απέκτησε μια ειδική έκδοση με την ονομασία «Katana» (έτσι ονομάζεται το σπαθί των Ιαπώνων μαχητών Σαμουράι), το οποίο είναι περιορισμένης παραγωγής και για μία μόνο χώρα. Συγκεκριμένα το Swift Sport Katana θα διατεθεί σε 30 μόλις αντίτυπα στην Ολλανδία.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Suzuki Jimny 1.5 GLX VVT 102HP

Οι αλλαγές που φέρει σε σχέση με τα υπόλοιπα Swift Sport είναι αρκετές, όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στις αναρτήσεις. Εξωτερικά, ξεχωρίζουν η μαύρη ρίγα στο καπό, τα σκούρα γκρι διακοσμητικά στα πλαϊνά με το σπαθί Katana, το κόκκινο περίγραμμα στον αεραγωγό του εμπρός προφυλακτήρα και οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών ή προαιρετικά οι OZ των 18 ιντσών. Από τα 30 Swift Sport Katana, τα 15 θα διατεθούν σε χρώμα Premium Silver Metallic και τα υπόλοιπα σε Super Black Pearl, ενώ κάθε ένα είναι αριθμημένο και το νούμερο φαίνεται στο αμάξωμα και στο εσωτερικό.

Στο θάλαμο των επιβατών την πιο σπορ εικόνα του ενισχύουν τα δερμάτινα καθίσματα και ειδικά τα εμπρός τύπου μπάκετ με τις κόκκινες ραφές και το ίδιας απόχρωσης λογότυπο Katana, το σπορ τιμόνι και τα σήματα με το σπαθί.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet 140 PS 2WD

Για ακόμα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης, το Swift Sport Katana εφοδιάζεται με πιο σφιχτή ανάρτηση, προαιρετικά μπορεί να χαμηλώσει, ενώ μπορεί να μπει και μπάρα θόλων εμπρός. Επιπλέον, τοποθετείται στάνταρ νέο σύστημα εξάτμισης για ακόμα πιο αγριεμένο ήχο από τον 1.400άρη turbo κινητήρα. Το μοτέρ είναι το γνώριμο των 140 ίππων και 230 Nm ροπής, το οποίο εξασφαλίζει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώα σε 8,1 δευτερόλεπτα.

Το Suzuki Swift Sport Katana πωλείται στην Ολλανδία στην τιμή των 28.999 ευρώ (έναντι 24.999 το βασικό).

Get it on Google Play Download on the App Store