Ακόμα πιο περιπετειώδες το νέο Suzuki Ignis

Η Suzuki αποκάλυψε την ανανεωμένη εκδοχή του Ignis για την αγορά της Ιαπωνίας, με την περιπετειώδη εμφάνιση να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το μικρό crossover της φίρμας από τo Χαμαμάτσου αποκτά νέα μάσκα, με τέσσερα «κυβάκια» να παίρνουν θέση ανά δύο εκατέρωθεν του σήματος. O εμπρός προφυλακτήρας είναι σχεδόν απαράλλαχτος, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τον πίσω όπου το μεγάλο κομμάτι άβαφου προστατευτικού απουσιάζει, προκειμένου να ενισχύσει τον lifestyle χαρακτήρα του μοντέλου. Τα φανάρια, δε, διαθέτουν πλέον λυχνίες LED. Επειδή όμως το Ignis δεν παύει να είναι crossover, και αρκετά ικανό εκτός δρόμου μάλιστα, η Suzuki δημιούργησε μια ολοκαίνουργια έκδοση για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Δείτε ακόμα: Suzuki Ignis Hybrid 4WD για οικονομία παντός εδάφους!

Το Hybrid MF φέρει νέους προφυλακτήρες, οι οποίοι φιλοξενούν τις ανάλογες προστατευτικές ποδιές, ενώ διαθέτει επιπλέον πλαστικά προστατευτικά στις άκρες των θόλων και τα μαρσπιέ. Στο εσωτερικό συναντάμε νέες επενδύσεις σε χακί χρωματισμό, ενώ στον χώρο αποσκευών έχει τοποθετηθεί ειδική επένδυση ανθεκτική στις βρομιές και πιο εύκολη στον καθαρισμό, καθότι το MF προορίζεται για εκτός δρόμου αποδράσεις.

Διαβάστε επίσης: Suzuki Swift Sport Katana με εξατμίσεις στο πλάι!

Κάτω από το καπό συναντάμε τον γνώριμο 1.2 DualJet των 90 ίππων, σε ατμοσφαιρική και ήπια υβριδική μορφή, συνδυαζόμενο είτε με κίνηση εμπρός είτε με σύστημα τετρακίνησης. Οι Ιάπωνες δεν αναφέρουν κάτι για την ανανέωση του ευρωπαϊκού Ignis, όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως οι αλλαγές του ντόπιου θα περάσουν και στο «δικό μας» μοντέλο, που περιμένουμε να παρουσιαστεί στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους.

Get it on Google Play Download on the App Store