Τέλος το Suzuki Jimny που ξέραμε. Έρχεται το καινούργιο!

Το τωρινό Suzuki Jimny, είναι ένα… αειθαλές μοντέλο καθώς παραγόταν αδιαλείπτως εδώ και 20 χρόνια (από το 1998) με κάποιες μικροαλλαγές φυσικά να έχουν γίνει στο πέρασμα των χρόνων. Πλέον, η Suzuki ανακοίνωσε πως σταμάτησε η παραγωγή του, προκειμένου να δώσει τη σκυτάλη στο νέο μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Νοικιάζει με τη μέρα το Mazda RX-7 του. Δες πόσα ζητάει!

Είναι λοιπόν δεδομένο πως μέχρι το τέλος του 2018 θα δούμε και επίσημα τη νέα γενιά του Suzuki Jimny, με τις πληροφορίες μας να λένε πως θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο τον ερχόμενο Οκτώβριο. Το τέταρτης γενιά Suzuki Jimny, το οποίο μπορείτε να δείτε πιο πάνω πως θα μοιάζει, μέσα από ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες των “Team BHP” και “indiaautosblog” που βασίζονται σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες, θα διατηρήσει όπως λένε οι πληροφορίες μας τον σκληροτράχηλο, εκτός δρόμου χαρακτήρα του.

Το σασί του θα παραμείνει σκαλωτό, καθώς αυτός ο τύπος βελτιστοποιεί τις εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου, ενώ θα εξακολουθήσει να διαθέτει δυνατότητα επιλογής υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων. Χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό στην κατηγορία του και σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Suzuki αποτελούν λόγο για να το επιλέξει κάποιος.

Διαβάστε επίσης: Από σμπαράλια… «εκθεσιακό» σε 10 μέρες! (+video)

Όσον αφορά στο εσωτερικό του, αυτό θα μοιάζει αρκετά με του νέου Ignis, με στοιχεία από το Swift, σκληρά ανθεκτικά πλαστικά θα απαρτίζουν την καμπίνα και χοντροκομμένοι διακόπτες θα ευνοούν τη χρήση ακόμη και με γάντια. Για τα μοτέρ του ακόμη το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει, παρόλα αυτά ο τούρμπο 1.0 λτ. BoosterJet μοιάζει λογική επιλογή, παρέα με τον ατμοσφαιρικό 1.2 λτ. αμφότεροι βενζίνης.

Get it on Google Play Download on the App Store