Το νέο Suzuki Jimny βγήκε σε pick-up!

Η Suzuki θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο το νέο Jimny σε δύο νέες πολύ ενδιαφέρουσες πρωτότυπες εκδόσεις, το Sierra Pick Up Style και το Survive. Αμφότερα εμφανίζουν ενισχυμένα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά, ενώ πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικά μοντέλα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet 140 PS 2WD

Το… αγροτικό Jimny Sierra Pick Up Style διακρίνεται κυρίως για το διθέσιο αμάξωμά του με την καρότσα που έχει αντικαταστήσει το πίσω μέρος της καμπίνας. Επιπλέον, διαθέτει μπάρα με προβολείς LED, μάσκα στο χρώμα του αμαξώματος, διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα με γάντζους, χωμάτινα ελαστικά με λευκές ζάντες, ποδιές στα μαρσπιέ και νίκελ καθρέπτες. Την κίνησή του αναλαμβάνει το γνωστό μηχανικό σύνολο βενζίνης των 1.5 λτ.

Ιδιαίτερα σκληροτράχηλο είναι και το Jimny Survive, το οποίο είναι ειδικά φτιαγμένο για όσους αναζητούν εξερευνήσεις σε δύσβατα σημεία. Ο πλαστικός προφυλακτήρας έχει αφαιρεθεί και στη θέση του έχει μπει μεταλλικός με γάντζους, έχει προστεθεί μπροστά εργάτης, μεταλλικά προστατευτικά στα φανάρια, στις άκρες των φτερών και στα μαρσπιέ. Επιπλέον έχει τοποθετηθεί προστατευτική μπάρα και σχάρα οροφής, καλύμματα στα πίσω παράθυρα και χωμάτινα ελαστικά. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο μικρός 3κύλινδρος turbo κινητήρας των 0.66 λτ. ισχύος 64 ίππων.

Δείτε ακόμη: Το νέο Suzuki Jimny γίνεται «κομάντο»

Get it on Google Play Download on the App Store