Τρεις μέρες για το νέο Suzuki S-Cross

Πλησιάζουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου μικρομεσαίου SUV της Suzuki, του S-Cross, το οποίο θα κάνει παγκόσμια on line πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου. Μετά την πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα με το εμπρός φωτιστικό του σώμα, τώρα η ιαπωνική μάρκα δείχνει μέρος της «σιλουέτας» του μπροστινού άκρου και του πλαϊνού τμήματος.

Το καινούργιο Suzuki S-Cross εμφανίζεται ολοκληρωτικά αλλαγμένο και σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά από το προγενέστερο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξωτερικές του διαστάσεις θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα, που σημαίνει ότι το μήκος του θα βρίσκεται στα 4,3 μέτρα.

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό του νέου S-Cross, όπου θα έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, με χρήση μαλακών υλικών και πολυτελών στοιχείων. Οι χώροι του θα είναι πολύ καλοί, όπως άλλωστε ισχύει και για το προηγούμενο μοντέλο.

Ο κινητήρας θα είναι ο γνώριμος 1.4 λτ. Boosterjet, συνδυασμένος με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V και απόδοση 129 ίππων. Φυσικά η τετρακίνηση AllGrip με τις επιλογές θα είναι και εδώ παρούσα, ενώ θα εμπλουτιστούν περεταίρω τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού για μια πιο ολοκληρωμένη ασφάλεια.

Get it on Google Play Download on the App Store