Διέρρευσε η νέα Toyota Supra

Ύστερα από διαρροές στο διαδίκτυο που έδειχναν τμήματα της νέας και πολυαναμενόμενης Toyota Supra, ήρθε η στιγμή που τη βλέπουμε για πρώτη φορά ολόκληρη εμπρός και πίσω μέσω ανεπίσημων φωτογραφιών. Βέβαια δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι πρόκειται για ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες, ωστόσο φαίνονται αρκετά ρεαλιστικές, έως ότου γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια στις 14 Ιανουαρίου στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα είναι το εσωτερικό των μελλοντικών Toyota

Μέσω των νέων αυτών φωτογραφιών διακρίνονται ξεκάθαρα οι σχεδιαστικές γραμμές της νέας Toyota Supra με την αρκετά επιθετική εμφάνιση. Στο εμπρός άκρο με το μακρύ και καμπύλο καπό ξεχωρίζει το μυώδες και χαμηλό ρύγχος με τα παραλληλόγραμμα φανάρια, τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και την αεροτομή στον προφυλακτήρα. Αρκετά μυώδες και χυτό είναι το πλαϊνό μέρος με τα φουσκωμένα φτερά και το έντονα κεκλιμένο πίσω παρμπρίζ. Στο πίσω άκρο σχηματίζεται μια αεροτομή στο τελείωμα του πίσω καπό, το κεντρικά τοποθετημένο φως ομίχλης θυμίζει F1, ενώ στα άκρα του προφυλακτήρα είναι ενσωματωμένες οι δύο απολήξεις της εξάτμισης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η νέα Toyota Supra μοιράζεται πλαίσιο και μηχανικά μέρη με τη νέα BMW Z4, που σημαίνει ότι θα εφοδιάζεται και με τον 6κύλινδρο σε σειρά 3.0 λτ. κινητήρα των 340 ίππων, αλλά και με 2.0 λτ. 4κύλινδρο με 197 ή 258 ίππους. Εν αναμονή λοιπόν…

Δείτε ακόμη: Νέο σπορ Toyota Hilux Black Rally Edition

Get it on Google Play Download on the App Store