Κόπια της νέας BMW Z4 η νέα Toyota Supra;

Αναμφίβολα, η νέα Toyota Supra είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα μοντέλα του 2018 και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, θα την δούμε ως πρωτότυπο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο μήνα.

Δείτε ακόμη: Κόβει την ανάσα το Range Rover Sport που ανέβηκε 999 σκαλιά…

Και αυτή η ασπρόμαυρη φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω είναι η πρώτη επίσημη εικόνα που δόθηκε από στην δημοσιότητα και που αφήνει πολύ λίγα στο μάτι. Όπως φαίνεται πάντως θα έχουμε να κάνουμε με την αγωνιστική έκδοση της Supra, για αυτό εξάλλου και η θηριώδης αεροτομή στο πίσω μέρος. Στις έγχρωμες φωτογραφίες από την άλλη, έχουμε υποτιθέμενε διαρροή του αυτοκινήτου στον ιαπωνικό τύπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το εμπρός και το πίσω μέρος.

Όπως έχουμε διαβάσει και στο παρελθόν όμως, η Supra μπορεί να μην… λέγεται Supra και να μην έχει καν τα σήματα της Toyota, αφού μάλλον θα διατεθεί ως Gazoo Racing (το αγωνιστική τμήμα της Toyota), αν και στις φωτογραφίες από Ιαπωνία φαίνεται ξεκάθαρα το όνομα της Toyota.

Εκτός όμως των παραπάνω, οι τελευταίες πληροφορίες μάλλον είναι απογοητευτικές για τους οπαδούς της Toyota, αφού οι ομοιότητες με την BMW Z4 (τα δύο αυτοκίνητα είναι συμπαραγωγή) θα είναι αρκετές.

Συγκεκριμένα, κάτω από το καπό το… ιαπωνικό μοντέλο θα έχει γερμανικό DNA τόσο όσον αφορά στους κινητήρες (2.0 λτ. με 195 ίππους και 3.0 λτ. με 340 ίππους) όσο και στην μετάδοση καθώς κιβώτιο (8άρι αυτόματο) και διαφορικό θα είναι και αυτά από την BMW.

Διαβάστε επίσης: Κόντρες μεταξύ Honda NSX και Nissan GT-R (+video)

Επομένως, αν ισχύουν όσα μαθαίνουμε το τελευταίο διάστημα, μάλλον θα έχουμε να κάνουμε με δύο όμοια αυτοκίνητα μηχανολογικά, με διαφορές στην εμφάνιση και στο… σήμα.

Get it on Google Play Download on the App Store