Νέο και περιπετειώδες Toyota Corolla TREK

Η Toyota παρουσίασε την crossover εκδοχή TREK του νέου Corolla, με την οποία εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία των περιπετειωδών μικρομεσαίων και τίθεται απέναντι κυρίως στο Ford Focus Active.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Toyota Corolla HB Hybrid 1.8 λτ. 122 PS

H έκδοση TREK βασίζεται στο station wagon, που γνωρίζουμε ως Touring Sports, προς όφελος της πρακτικότητας και του οικογενειακού προσανατολισμού. Ειδοποιός διαφορά είναι τα πλαστικά προστατευτικά και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 20 χλστ., τονώνοντας τον εκδρομικό χαρακτήρα και επιτρέποντας τις ήπιες εκτός δρόμου περιηγήσεις. Οι επίσης πλαστικές προστατευτικές ποδιές σε απόχρωση αλουμινίου, οι ζάντες των 17 ιντσών, η κυψελοειδής γρίλια και η διαφορετική τοποθέτηση των προβολέων ομίχλης, επίσης χαρακτηρίζουν την εικόνα του TREK.

Η ονομασία του αυτοκινήτου προέρχεται από την ομώνυμη εταιρία κατασκευής ποδηλάτων, η οποία επέλεξε το crossover Corolla ως όχημα υποστήριξης για τις ομάδες της που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στο εσωτερικό η εικόνα δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα από τα υπόλοιπα Corolla, με τον ψηφιακό πίνακα και την κεντρική οθόνη -αμφότερα 7 ιντσών- να δίνουν high tech τόνο, ενώ οι απομιμήσεις ξύλου και τα λογότυπα TREK ξεκαθαρίζουν το ποιόν της έκδοσης. οργάνων, κεντρική οθόνη 7″ που φιλοξενεί το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας,  Ο εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει ενεργό cruise control με λειτουργία stop and start, διατήρηση λωρίδας, ανάγνωση σήμανσης και αυτόματη ρύθμιση της μεγάλης σκάλας.

Διαβάστε επίσης: Το Toyota Corolla G6 έφερε τις 6 ταχύτητες στον λαό

Όλοι οι κινητήρες είναι διαθέσιμη, αρχής γενομένης από τον 1.200άρη τούρμπο των 116 ίππων, τον υβριδικό 1.8 των 122 ίππων και τον κορυφαίο 2λιτρο -επίσης υβριδικό- των 181 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store