Νέο σπορ Toyota Hilux Black Rally Edition

Το δημοφιλές pick-up μοντέλο της Toyota, το Hilux κάνει την εμφάνισή του σε μία νέα έκδοση με έντονα σπορ χαρακτηριστικά, την Black Rally Edition, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο.

Δείτε ακόμη: Toyota: Η πολυτιμότερη μάρκα και το 2018

Την εντυπωσιακή και με αγωνιστικά στοιχεία εμφάνιση του Toyota Hilux Black Rally Edition ενισχύουν διάφορα αξεσουάρ της TRD, όπως είναι η κόκκινη προστατευτική ποδιά στον εμπρός προφυλακτήρα, τα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, τα πλαστικά γύρω από τους θόλους των τροχών, η μπάρα στην καρότσα, οι λασπωτήρες και η διπλή νίκελ απόληξη της εξάτμισης. Επιπλέον ξεχωρίζουν η μαύρη μάσκα, τα κόκκινα διακοσμητικά στα φώτα ομίχλης και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Εκτός από το Hilux Black Rally Edition, η Toyota παρουσίασε και πιο απλές εκδόσεις του Hilux εφοδιασμένες με αξεσουάρ της TRD. Για το εσωτερικό δεν αναφέρονται πληροφορίες για τυχόν προσθήκες, όπως επίσης και για τα μηχανικά μέρη. Να υπενθυμίσουμε ότι το Hilux που πωλείται στην Ελλάδα τροφοδοτείται με κινητήρα πετρελαίου 2.4 λτ. με απόδοση 150 ίππων και 400 Nm ροπής από τις 1.600 σ.α.λ.

Δείτε ακόμη: Το Toyota Hilux Millenium των 40.000 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store