Νέο Toyota Yaris Υ20 περιορισμένης παραγωγής

Το Toyota Yaris έκλεισε τα 20 χρόνια του και το γιορτάζει με μία νέα, επετειακή έκδοση η οποία φέρει την ονομασία Y20. Η έκδοση αυτή θα κάνει την εμφάνισή της στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, εκεί όπου μας συστήθηκε για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια.

Δείτε ακόμη: Νέο Toyota Yaris GR Sport. Και υβριδικό και σπορ

Μετά από δύο δεκαετίες και τρεις γενιές, το Yaris έχει γίνει το best seller της ιαπωνικής μάρκας στην Ευρώπη και για αυτό το λόγο η Toyota του αποτίει φόρο τιμής με την ειδική αυτή έκδοση, η οποία θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό και συγκεκριμένα σε 1.998 μονάδες (αριθμός που συμβολίζει το έτος που παρουσιάστηκε το μοντέλο).

Βασικό χαρακτηριστικό του, που το διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες εκδόσεις, αποτελεί το χρυσό χρώμα (το οποίο παραπέμπει στο Yaris πρώτης γενιάς) συνδυαζόμενο με διχρωμία σε σκούρο γκρι. Αργότερα θα το δούμε και σε άλλα χρώματα αμαξώματος, πάντα όμως με την ίδια σκουρόχρωμη διχρωμία.

Η ειδική έκδοση Yaris Y20 έχει να επιδείξει επίσης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, νέου σχεδιασμού, σκούρες γκρι λεπτομέρειες στην γρίλια εμπρός, στους εξωτερικούς καθρέφτες και το περίβλημα των προβολέων ομίχλης, φιμέ παράθυρα πίσω και ειδικά λογότυπα Y20.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα μια ανανέωση για το Subaru BRZ

Αλλαγές φυσικά υπάρχουν και στο εσωτερικό του, όπου κυριαρχεί το σκούρο γκρι χρώμα, ενώ αλλαγμένες είναι και οι επενδύσεις του σαλονιού, με τα καθίσματα να έχουν και αυτά το ειδικό σήμα Y20, όπως εξάλλου και ο πίνακας οργάνων.

Get it on Google Play Download on the App Store