Ακόμα καλύτερο το ηλεκτρικό Hyundai Kona

Πριν ένα χρόνο μας συστήθηκε η ηλεκτρική version του Hyundai Kona και η κορεάτικη φίρμα ήδη φρόντισε να το αναβαθμίσει, με τα πρώτα μοντέλα που θα ενσωματώνουν αυτές τις αναβαθμίσεις, να κυκλοφορούν στα τέλη του έτους.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Kia e-Soul (+video)

Το ηλεκτρικό Kona έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ευρωπαϊκό αγοραστικό κοινό, όπου προσφέρεται με δύο μπαταρίες 39 και 64 kWh, με την αυτονομία να αγγίζει τα 289 και 449 χιλιόμετρα αντίστοιχα. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος με 136 ή 204 ίππους, ενώ η ισχυρότερη προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,6 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη: Πρωτοπόρος η Hyundai με το ηλεκτρικό Kona

H σημαντικότερη αναβάθμιση και για την πιο εύκολη και γρήγορη φόρτιση του ηλεκτρικού Kona, είναι η προσθήκη ενός τριφασικού φορτιστή 11 kW, χωρίς προς το παρόν η Hyundai να έχει ανακοινώσει τους χρόνους φόρτισης των μπαταριών. Επιπρόσθετα, βελτιωμένο είναι και το σύστημα infotainment, το οποίο διαθέτει μια οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ενώ πλέον το ηλεκτρικό Kona θα είναι συμβατό με την εφαρμογή Blue Link, μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί να ελέγξει τον κλιματισμό, να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο ή να το βάλει μπροστά χωρίς να εισέλθει στο όχημα, αλλά και να προγραμματίσει πότε να γίνεται η φόρτιση των μπαταριών.

Get it on Google Play Download on the App Store