Αντίστροφη μέτρηση για το νέο VW Polo

Σε λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα στις 22 Απριλίου, η VW ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του νέου Polo. Οι επίσημες πληροφορίες είναι φειδωλές, με μόνα στοιχεία την εικόνα από το εμπρός φανάρι και ότι θα φέρει επιπλέον σχεδιαστικές αλλαγές, όπως επίσης και ως προς την κατασκευή του. Επίσης, θα διαθέτει νέες τεχνολογίες, περισσότερη ψηφιοποίηση και μεγαλύτερη δικτύωση.

Όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία, το εμπρός άκρο του νέου (ή ανανεωμένου) Polo θα διακρίνεται για την πιο αιχμηρή του αισθητική. Αυτή τονίζεται από τις διπλές δέσμες των οριζόντιων φώτων ημέρας LED, με τις φωτεινές λωρίδες να τέμνονται εκατέρωθεν στο σήμα του αυτοκινήτου. Νέα είναι η μάσκα, ενώ αλλαγές αναμένονται να υπάρξουν και στο πίσω μέρος του καινούργιου Polo. Αναμενόμενα και στο εσωτερικό θα δούμε νέα στοιχεία, ενώ δεν αποκλείεται το ταμπλό να είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, όπως έγινε και με το ανανεωμένο SEAT Ibiza.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πρώτης γενιάς Polo παρουσιάστηκε το 1975 και μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί κοντά στα 18 εκατομμύρια οχήματα. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι τα πλήρη αποκαλυπτήριά του.

Get it on Google Play Download on the App Store