Νέα VW Polo GTS και Virtus GTS 1.4 TSI 150 PS

Η Volkswagen ενισχύει την γκάμα των προϊόντων της στη μεγάλη αγορά της Νοτίου Αμερικής, με την προσθήκη δύο μοντέλων με σπορτίφ χαρακτηριστικά, των Polo GTS και Virtus GTS.

Δείτε ακόμη: Πιο «ευφυές» το VW Polo με το IQ.Drive

Την κίνηση αμφοτέρων αναλαμβάνει ο 1.4 TSI με 150 ίππους και 250 Nm ροπής, σε συνδυασμό αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Να υπενθυμίσουμε ότι το ευρωπαϊκό μοντέλο των 150 ίππων διατίθεται με τον πιο σύγχρονο κινητήρα 1.5 TSI και με DSG7 κιβώτιο ταχυτήτων. Όσο για το βραζιλιάνικο συγγενή του, δεν αναφέρονται επιδόσεις, ωστόσο θα είναι αρκετά σβέλτο.

Δείτε ακόμη: VW Polo TDI σε χαμηλότερη τιμή για μέγιστη οικονομία

Εξωτερικά, το Polo GTS θυμίζει αρκετά το Polo GTI και χαρακτηρίζεται από τους σπορ προφυλακτήρες, τη χαρακτηριστική κόκκινη ρίγα στη μάσκα που «εισχωρεί» στα φωτιστικά σώματα, τις 17άρες ζάντες αλουμινίου και τα διακριτικά αεροδυναμικά βοηθήματα. Στο πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα με ενσωματωμένο προσκέφαλο, ψηφιακός πίνακας οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής και κόκκινα διακοσμητικά. Το Vitrus GTS αποτελεί την σεντάν εκδοχή του Polo για τις αγορές της Νοτίου Αμερικής και σίγουρα απέχει πολύ από τα ευρωπαϊκά αισθητικά πρότυπα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή VW Polo 1.0 MPI EVO 80 PS

Get it on Google Play Download on the App Store