Νέο VW Polo Sedan με 550 λτ. χώρο αποσκευών

Το VW Polo σε έκδοση σεντάν το γνωρίσαμε στην Ελλάδα στην τρίτη γενιά του, ωστόσο από εκεί και πέρα στην Ευρώπη δεν διατέθηκε ξανά, λόγω της χαμηλής ζήτησης τέτοιων αυτοκινήτων. Το υπάρχον, 6ης γενιάς Polo παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε σεντάν έκδοση για την αγορά της Ρωσίας και από τα πρώτα σκίτσα βλέπουμε ότι έχει ριζικές σχεδιαστικές αλλαγές από το 5θυρο Polo.

Δείτε ακόμη: Πως το νέο VW Polo σώζει ζωές (+video)

Εξωτερικά το νέο VW Polo Sedan θυμίζει στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος το T-Cross όσον αφορά τον σχεδιασμό της μάσκας και των φώτων. Ο προφυλακτήρας διαθέτει μακρόστενο αεραγωγό και τριγωνικούς στα πλαϊνά, ενώ τα έντονα νεύρα στο καπό ενισχύουν τη μυώδη όψη του. Στο πλάι και πίσω μοιάζει με το Passat, αλλά σε πιο μικρές διαστάσεις.

Δείτε ακόμη: Προσφορά VW Polo με 12.950 ευρώ

Συγκεκριμένα το νέο Polo Sedan θα έχει μήκος 4.483 χλστ. (+430 χλστ. από το 5θυρο Polo), πλάτος 1.706 χλστ., ύψος 1.484 χλστ. και μεταξόνιο 2.602 χλστ. (+38 χλστ.). Σημαντικά ωφελημένος από το μεγαλύτερο μήκος είναι ο χώρος αποσκευών των 550 λτ. (+195 λτ.).

Στο εσωτερικό βλέπουμε από το σκίτσο ότι το ταμπλό έχει διαφορετικό σχεδιασμό και η οθόνη των 6,5 ή 8,25 ιντσών του συστήματος πολυμέσων προεξέχει από την κονσόλα. Επίσης, διακρίνεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ ο εξοπλισμός θα διαθέτει όλα τα γνωστά στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας.

Δείτε ακόμη: To VW Polo TGI με 10 ευρώ διανύει 300 χιλιόμετρα!

Get it on Google Play Download on the App Store