Πρεμιέρα για το νέο κινητήρα CNG της VW

Πριν από περίπου ένα μηνά σας είχαμε ενημερώσει για τα νέα μοτέρ της Volkswagen, μεταξύ των οποίων ήταν και ο νέος κινητήρας φυσικού αερίου CNG χωρητικότητας 1.5 λίτρων. Πλέον, ήρθε η ώρα το συγκεκριμένο μοτέρ να κάνει την εμφάνισή του και σε αυτοκίνητο, έστω και αν αυτό δεν είναι ένα μοντέλο παραγωγής.

Δείτε ακόμη: Νέο VW Golf GTI TCR για χρήση δρόμου

Ο λόγος για το εικονιζόμενο VW Golf Variant TGI GMOTION, ένα αυτοκίνητο το οποίο δημιουργήθηκε από ομάδα σπουδαστών της VW στο Zwickau. Αυτό συνδυάζει αθλητικό χαρακτήρα, κομψότητα και δυνατότητες εκτός δρόμου κίνησης, δίνοντας περισσότερο βάρος στην πρακτικότητα, χωρίς πάντως να αμελεί τα σπορ χαρακτηριστικά. Εξωτερικά είναι βαμμένο σε ματ και γυαλιστερά χρώματα που προέρχονται από την παλέτα της Bentley όπως το Ice, Hallmark και το St. James Red αλλά και από αυτήν της VW, όπως το Deep Black Pearl.

Διαβάστε επίσης: VW Golf R με πρόγραμμα στα 400 άλογα

O κινητήρας του είναι ο 1.5 TGI Evo με φυσικό αέριο, όπως αναφέραμε και πιο πάνω. Αυτός βασίζεται στον 1.5 TSI ACT BlueMotion βενζινοκινητήρα και έχει άμεσο ψεκασμό, τουρμπίνα μεταβλητής γεωμετρίας και διαθέτει το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 131 ίππους και συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Get it on Google Play Download on the App Store