Συναρμολόγησε το δικό σου VW e-Golf

Οι πελάτες της Volkswagen έχουν πλέον τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κατασκευή του δικού τους e-Golf, στο «Διάφανο Εργοστάσιο» στη Δρέσδη.

Δείτε ακόμα: Η αστυνομία της Αλβανίας παρέλαβε 11 ηλεκτρικά VW e-Golf

Η γερμανική εταιρία δίνει στους αγοραστές του ηλεκτρικού Golf  τη δυνατότητα όχι μόνο να δουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής, αλλά και να συμμετάσχουν στην παραγωγή του  του επόμενου αυτοκινήτου τους! Υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση των ειδικών του Βόλφσμπουργκ (ή της Δρέσδης, στην προκειμένη), στο πολύ ιδιαίτερο Διάφανο Εργοστάσιο (που έλαβε αυτή την ονομασία καθώς η πλειοψηφία των τοίχων του είναι κατασκευασμένοι από γυαλί), οι νέοι ιδιοκτήτες e-Golf έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά σε τέσσερις φάσεις στη γραμμή παραγωγής, όπως π.χ. κατά την εγκατάσταση του πίνακα οργάνων. Άλλα σημεία που μπορούν να βιώσουν την εμπειρία της συναρμολόγησης του οχήματός τους, είναι η τοποθέτηση του συστήματος μετάδοσης στο πλαίσιο ή η έδραση της μπροστινής μάσκας καλοριφέρ.

Με αυτή την διαδραστική παρακολούθηση της παραγωγής του e-Golf, το Διάφανο Εργοστάσιο στη Δρέσδη διευρύνει τις υπηρεσίες προς το αγοραστικό κοινό και του προσφέρει – ήδη από τη διαδικασία κατασκευής – μία διαφορετική εμπειρία της ηλεκτροκίνησης!

Διαβάστε επίσης: VW Polo: Νο1 στον κόσμο μικρό αυτοκίνητο το 2018

Η δυνατότητα παρακολούθησης της παραγωγής μπορεί να προγραμματισθεί κατά την παραγγελία ενός e-Golf. Τα ραντεβού μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της παραγωγής, δηλ. από Δευτέρα (6:00 π.μ.) έως Παρασκευή (10:00 μ.μ.). Για το πακέτο αυτής της μοναδικής εμπειρίας υπάρχει ένα συμβολικό κόστος, το οποίο περιλαμβάνει μεταφορές εντός πόλης, περιήγηση στον χώρο παραγωγής και έκθεσης, φωτογραφίες ενθύμια καθώς και ένα γεύμα στο Διάφανο Εργοστάσιο, ολοκληρώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη σφαιρική εμπειρία του πελάτη.

Get it on Google Play Download on the App Store