Το λάθος μήνυμα της VW στο βίντεο του T-Cross

H VW παρουσίασε νέες πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο για το καινούργιο μικρό SUV μοντέλο της T-Cross, το οποίο θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, ενώ ο λανσάρισμά του θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2019.

Δείτε ακόμη: Γιατί οι Άγγλοι απαγόρευσαν διαφήμιση του VW Polo; (+video)

Το VW T-Cross βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 του Polo, ωστόσο θα διαφέρει από αυτό σχεδιαστικά σημαντικά, ενώ οι επιβάτες θα κάθονται πιο ψηλά και το αμάξωμα θα έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Έμφαση έχει δοθεί στους χώρους και στην πρακτικότητα, αφού το πίσω κάθισμα είναι και συρόμενο, αυξάνοντας την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ από τα 385 λίτρα στα 455 λίτρα. Παράλληλα με την πλήρη αναδίπλωση το πίσω διαιρούμενου καθίσματος (60:40) η μεταφορική ικανότητα του T-Cross αγγίζει τα 1.281 λίτρα.

Την πρακτικότητα και τη χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ του VW T-Cross δοκιμάζουν δύο επαγγελματίες παίχτες χόκεϊ επί πάγου από την ομάδα Grizzlys Wolfsburg, ο Αμερικάνος American Jeff Likens (32) και ο Γερμανός Armin Wurm (29). Οι δύο παίχτες βγάζουν όλο το “βαρύ” εξοπλισμό τους και τον τοποθετούν στο χώρο αποσκευών του T-Cross.

Εδώ όμως η VW πιθανώς δεν πρόσεξε ότι η φόρτωση του εξοπλισμού των παιχτών δεν έγινε με σωστό τρόπο και περνάει λάθος μήνυμα, αφού υπάρχουν αντικείμενα που βρίσκονται πιο ψηλά από το πίσω κάθισμα και κρύβουν μέρος από το οπτικό πεδίο του οδηγού. Επίσης το κράνος που μπαίνει πάνω θα μπορούσε σε μια πραγματική περίπτωση να εκσφενδονιστεί σε ένα φρενάρισμα προκαλώντας ζημιές και τραυματισμούς. Μάλλον η VW θα έπρεπε να προσέξει περισσότερο τον τρόπο φορτώματος, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε ακόμη: Η εκδίκηση του VW Golf R από το Honda Civic Type R (+video)

https://www.youtube.com/watch?v=Gk_3OPihbPc

Get it on Google Play Download on the App Store