Νέο VW Arteon R-Line

Η VW παρουσίασε και επισήμως την έκδοση R-Line του Arteon για την Αμερική, η οποία θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για μία έκδοση η οποία είναι εμπνευσμένη από τις εκδόσεις επιδόσεων R-Line, καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με αισθητικές και εξοπλιστικές διαφορές και όχι μηχανικές επεμβάσεις.

Δείτε επίσης: Ανανέωση για Mercedes C-Class Coupe & Cabriolet

Συγκεκριμένα, το VW Arteon R-Line διαθέτει αλλαγές τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά που το διαφοροποιούν αισθητά από τις… απλές εκδόσεις. Έτσι, ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει να επιλέξει ανάμεσα από σχέδια ζαντών αλουμινίου σε 19 ή 20 ίντσες, ενώ στάνταρ στο τετράθυρο κουπέ θα είναι ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας εμπρός, τα σήματα R-Line και η μαύρη γυαλιστερή αεροτομή πίσω. Στο εσωτερικό του, το τετράθυρο γερμανικό κουπέ έχει λογότυπα R-Line, ραφές σε χρωματική αντίθεση με το δερμάτινο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων, ενώ υπάρχουν ενθέσεις αλουμινίου σε διάφορα σημεία του.

Διαβάστε ακόμη: Καταστρέφουν ολοκαίνουργια Ferrari 458 Spider (+video)

Όλες οι εκδόσεις VW Arteon R-Line θα εφοδιάζονται με τον 2.0 λτ. TSI βενζινοκινητήρα των 280 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και τετρακίνηση 4Motion.

Get it on Google Play Download on the App Store