VW T-Cross: Πρώτο επίσημο σκίτσο και video

Το VW T-Cross θα έρθει αυτό το φθινόπωρο για να συμπληρώσει την γκάμα των crossover/SUV μοντέλων της μάρκας, καθώς θα είναι το μικρότερο σε αυτή την κατηγορία αυτοκίνητο της VW και θα τοποθετείται προϊοντικά κάτω από το T-Roc.

Δείτε ακόμη: Nέα μπλεξίματα της VW με τον Νόμο

Η πρώτη φορά που το T-Cross έκανε την εμφάνισή του ήταν το 2016 στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Ως πρωτότυπο τότε, είχε κάνει ξεκάθαρο το γεγονός πως η VW ετοιμάζει μία νέα γενιά οχημάτων crossover. Πλέον τα χρόνια πέρασαν και το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο για το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Το VW TCross θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα MQB και θα διατίθεται αποκλειστικά ως προσθιοκίνητο. Το συνολικό μήκος του είναι στα 4.107 χλστ. ενώ η VW υπόσχεται κορυφαία εκμετάλλευση χώρων, συνεπώς μεγάλη καμπίνα και πορτμπαγκάζ. Όσον αφορά στην εμφάνισή του, αυτό που βλέπουμε από το πρώτο σκίτσο του είναι το πίσω μέρος μόνο με κύριο χαρακτηριστικό του τα φώτα που ενώνονται μεταξύ τους, καθώς εκτείνονται μέχρι το σήμα της μάρκας στο κέντρο της πόρτας του πορτμπαγκάζ.

Διαβάστε επίσης: Ο κλιματισμός αυξάνει την κατανάλωση. Μύθος ή αλήθεια;

Στο video που ακολουθεί πιο κάτω και είναι ανεβασμένο στο επίσημο κανάλι της γερμανικής μάρκας στο youtube, μπορείτε να δείτε τα πρώτα σκίτσα του αυτοκινήτου, το οποίο έχει σλόγκαν «more than a thing» (περισσότερα από ένα πράγμα). Σε αυτό πρωταγωνιστούν οι Jurgen Stackmann (μέλος του Δ.Σ. της VW) και Klaus Bischoff (υπεύθυνος σχεδιασμού).

Get it on Google Play Download on the App Store