Νέο VW T-Roc Black Package με 190 ίππους

To VW T-Roc πλέον θα προσφέρεται με τον 2λίτρο κινητήρα πετρελαίου TDI, με ισχύ 190 ίππων καθώς και με το εξοπλιστικό πακέτο Black Package. Επιπλέον, η μετάδοση της κίνησης περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματου 7τάχυτου κιβωτίου DSG.

Δείτε ακόμη: VW Polo από 12.950 ευρώ και με δόση από 143 ευρώ

Η VW ανακοίνωσε την τιμή διάθεσης στη Γερμανία του T-Roc με τον 2λιτρο TDI κινητήρα, η οποία ανέρχεται στα 35.105 ευρώ. Για τη χώρα μας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η τιμή κτήσης του. Όμως επιπρόσθετα θα είναι διαθέσιμο κι ένα νέο εξοπλιστικό πακέτο με την ονομασία Black Package που αγριεύει ελαφρώς την εμφάνιση του γερμανικού SUV. Όπως δηλώνει κι ονομασία του, έχουν προσαρτηθεί αρκετές μαύρες πινελιές, όπως μαύροι πλαϊνοί καθρέπτες και διακοσμητικά, η εμπρός γρίλια διαθέτει κι αυτή μαύρη απόχρωση, ενώ εντυπωσιακά είναι τα διακοσμητικά στην πίσω κολώνα σε χρώμα γκρι-μαύρο. Η νέα δυναμική εμφάνιση συμπληρώνεται από τις ζάντες (σωστά μαντέψατε σε μαύρο χρώμα) 18 ή 19 ιντσών, ανάλογα με το τι θα διαλέξει ο υποψήφιος αγοραστής.

Το κόστος του Black Package, στην έκδοση T-Roc Style αγγίζει τα 1.235 ευρώ, ενώ στην έκδοση Sport τα 1.575 ευρώ. Όμως η VW το πάει ένα βήμα παραπάνω, για όσους θέλουν τέλεια ακουστική από το ηχοσύστημά τους, προσφέροντας την έκδοση Beats. Με 720 ευρώ στην έκδοση Style, ή με 850 ευρώ για την έκδοση Sport, o οδηγός κι οι επιβάτες απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική από 6 ηχεία και subwoofer, τα οποία «οδηγούνται» από έναν 8κάναλο ενισχυτή, με τη συνολική ισχύ να αγγίζει τα 300 watt. Αναβαθμισμένη είναι όμως κι η καμπίνα στην έκδοση Beats, όπου κόκκινες ενθέσεις και ραφές, κόκκινο φωτισμό στο ταμπλό, κόκκινα καπάκια πλαϊνών καθρεπτών, καθώς και ζάντες 17 ιντσών.

Δείτε ακόμη: VW T-Cross με 187 ευρώ το μήνα

Get it on Google Play Download on the App Store