Νέα Jeep Renegade & Compass Night Eagle

Με τη νέα ειδική έκδοση Night Eagle ενισχύεται η γκάμα των Jeep Renegade και Compass, στην οποία ξεχωρίζουν οι έντονες μαύρες πινελιές, που προσφέρουν ένα πιο σπορ παρουσιαστικό στα περιπετειώδη μοντέλα της Jeep.

Δείτε ακόμα: Οδοιπορικό στην Άνδρο: Jeep Compass 1.4 λτ. MultiAir 170 PS

Ξεκινώντας με το Jeep Renegade, η έκδοση Night Eagle, διακρίνεται εξωτερικά από τις αλουμινένιες ζάντες των 18 ιντσών σε μαύρη gloss απόχρωση, τη μαύρη μάσκα, τα φιμέ παράθυρα και το λογότυπο Night Eagle για να πιστοποιήσει το ξεχωριστό της έκδοσης! Στο εσωτερικό τώρα, το σαλόνι είναι μαύρου χρώματος, υπάρχουν μαύρες επενδύσεις στο τιμόνι, στο πλαίσιο των ηχείων, καθώς και στο πλαίσιο του λεβιέ ταχυτήτων. Βασισμένο στην έκδοση Longitude, το Renegade Night Eagle θα προσφέρεται με το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect Nav, με οθόνη αφής 8,4 ιντσών και τις τεχνολογίες Apple Car Play και Android Auto, ενώ ο υποψήφιος κάτοχος θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ πέντε διαφορετικών χρωματισμών!

Η έκδοση Night Eagle για το Renegade θα είναι διαθέσιμη με δύο βενζινοκινητήρες και έναν πετρελαιοκινητήρα. Η βενζινοκίνητη έκδοση με τον κινητήρα του 1.0 λτ. των 120 ίππων, αλλά και η diesel έκδοση 1.6 λίτρων και 120 ίππων, συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων. Ο δυνατός κινητήρας βενζίνης των 1.3 λίτρων με τους 150 ίππους συνοδεύεται από το αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, DDCT.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι η πιστοποίηση Trail Rated των Jeep; (+video)

Και το Jeep Compass Night Eagle βασίζεται στην πλούσια έκδοση Longitude, έχοντας επιπλέον την gloss μαύρη μάσκα, τα εμβλήματα «Jeep», «4×4» και Night Eagle να κατέχουν περίοπτη θέση, ενώ οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών Gloss Black ενισχύουν περαιτέρω το επιθετικό παρουσιαστικό του Compass. Στην καμπίνα ξεχωρίζει το δέρμα, όπως και το σύστημα infotainment Uconnect με την οθόνη των 8,4 ιντσών.

Στον τομέα των κινητήρων τώρα, το Jeep Compass Night Eagle διατίθεται με δύο μηχανικά σύνολα diesel και ένα βενζίνης. O 1.4 λίτρων βενζίνης με 140 ίππους και ο 1.6 λίτρων ντίζελ με 120 ίππους προσφέρονται με κίνηση στους εμπρός τροχούς αλλά κι ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Ο diesel κινητήρας των 2.0 λίτρων με 140 ίππους προσφέρεται με την τεχνολογικά προηγμένη τετρακίνηση της Jeep.

Get it on Google Play Download on the App Store