Νέα Nissan για την Ελληνική Αστυνομία

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ελληνική Αστυνομία έχει μακροχρόνια συνεργασία με τη Nissan και σίγουρα αρκετοί θα θυμούνται ακόμα τα περιπολικά Sunny της δεκαετίας του 1980. Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει και άλλα περιπολικά Nissan, ακόμα και εκτός δρόμου, αλλά και SUV.

Δείτε ακόμη: Ανάκληση 4.233 Nissan Note και Tiida στην Ελλάδα

Σε πρόσφατη τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, στην Αμυγδαλέζα, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε, μεταξύ άλλων, 7 νέα οχήματα Nissan, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς και της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για τέσσερα Nissan Qashqai diesel 4X4 και δύο Nissan Navara που προορίζονται για τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, καθώς και για ένα Nissan ΝV400 van, το οποίο προορίζεται για τη μονάδα των ΜΑΤ.

Δείτε ακόμη: Nissan Qashqai με όφελος έως 1.500 ευρώ

Τα νέα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. είναι συγχρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας της Ε.Ε.

Τα συγκεκριμένα οχήματα που με την αξιοπιστία και τις δυνατότητές τους κέρδισαν την απόλυτη εμπιστοσύνη της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από τη Nissan Νικ. – Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε ακόμη: Το παλιό Nissan X-Trail πωλείται στην Κίνα!

Get it on Google Play Download on the App Store