Οι λεπτομέρειες στο ντιζάιν της νέας Mercedes E-Class

Μόλις μια μέρα απέμεινε για τα αποκαλυπτήρια της νέας Mercedes E-Class, λίγες εβδομάδες πριν από εκείνα της νέας BMW Σειράς 5. Για να εντείνει λίγο ακόμα την αγωνία μας, η φίρμα από τη Στουτγκάρδη έδωσε στη δημοσιότητα τις τελευταίες teaser φώτο, αποκαλύπτοντας κάποιες από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες της W214.

Κατά τα ήθη και έθιμα των E-Class, η 6η γενιά της μεγαλομεσαίας Mercedes θα αποτελεί στην ουσία την επιμηκυσμένη εκδοχή της C-Class. Τα φωτιστικά σώματα αποτελούν ελαφρώς ανασχεδιασμένη παραλλαγή εκείνων της μικρότερης αδελφής, ενώ ο προφυλακτήρας (από την έκδοση AMG Line, προφανώς) διατηρεί το καθιερωμένο του μοτίβο με τις ανάγλυφες γραμμές και τις καμπύλες. Οι μαύρες πολυάκτινες ζάντες επίσης προέρχονται από το πακέτο AMG Line, ενώ καινούργιο φαίνεται να είναι το χακί χρώμα των φωτογραφιών.

Άλλο αυτοκίνητο θα είναι εσωτερικά η νέα E-Class, συγκριτικά με τη σημερινή, καθώς στο ταμπλό συναντάμε την υπεροθόνη της Mercedes (MBUX Superscreen), που αποτελείται από τρία διαφορετικά μόνιτορ (τα δυο σε ενιαία διάταξη, συν το ψηφιακό καντράν) και φιλοξενεί μέχρι κάμερα για selfies, αλλά και δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεδιασκέψεων (με το αυτοκίνητο σταματημένο, εννοείται)!

Η νέα Mercedes E-Class θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένη και θα εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα μετάδοσης κίνησης. Θα συνδυάζει τη μοναδική αίσθηση «σαν να είσαι στο σπίτι», την οποία οι πελάτες έχουν αγαπήσει δεκαετίες τώρα, μαζί με μια νέα διάσταση άψογα ενσωματωμένης ψηφιακής πολυτέλειας. Πρόσθετα χάρη στους εξηλεκτρισμένους κινητήρες της θα θέτει νέα πρότυπα στην απόδοση και στην οδήγηση χωρίς ρύπους. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η νέα E-Class θα εφοδιάζεται με 4κύλινδρους και 6κύλινδρους κινητήρες, με συστήματα mild hybrid και full hybrid, προκειμένου να είναι σύμφωνη και με τα πρότυπα ρύπων Euro 7.

Get it on Google Play Download on the App Store