«Άγιο» είχε Kia Stinger λόγω υδρολίσθησης! (+video)

Αναμφίβολα το Kia Stinger είναι το εντυπωσιακότερο μοντέλο της μάρκας, συνδυάζοντας ένα σπορ, αλλά και συνάμα πολυτελή χαρακτήρα. Μάλιστα ακόμα κι από την βασική του έκδοση διαθέτει αρκετό γκάζι χάρη στα 245 άλογα του 2λίτρου βενζινοκινητήρα.

Βέβαια υπάρχει κι η δυνατότερη έκδοση με τον 3,3 λίτρων κινητήρα βενζίνης με τους 370 ίππους (υπάρχει κι ένας diesel 2.2 CRDi 200 ίππων) που εκεί κι αν το γκάζι θέλει σεβασμό! Κάτι που δεν φαίνεται να έδειξε ο οδηγός του λευκού Stinger που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω. Θέλοντας να κάνει επίδειξη της δύναμης του αυτοκινήτου του, σανίδωσε το γκάζι και προσπάθησε να περάσει από την αριστερή μεριά του δρόμου που υπήρχαν λιμνάζοντα νερά!

Όσοι ξέρουν τι σημαίνει υδρολίσθηση, την συνέχεια θα την γνωρίζουν! Αστραπιαία χάθηκε ο έλεγχος, με την ουρά του Stinger να «ψαρεύει» δεξιά κι αριστερά, με ένα μεγαλοπρεπέστατο τετακέ να είναι η κατάληξη της ατυχούς επίδειξης. Ευτυχώς οι υπόλοιποι οδηγοί πρόλαβαν να φρενάρουν εγκαίρως χωρίς να έχουμε κάποια σύγκρουση με δυσάρεστα επακόλουθα. Σαφώς ντροπιασμένος από το περιστατικό, ο οδηγός του Stinger απομακρύνθηκε με την όπισθεν σε ένα στενάκι. Τόσο για να αποφύγει την «έκρηξη» των υπολοίπων οδηγών που τους πανικόβαλε για τα καλά, όσο και για να πάρει βαθιές ανάσες έπειτα από την τρομάρα που πήρε εκείνος!

Get it on Google Play Download on the App Store