Αυτό το Toyota GR 86 βγάζει μάτια!

Το κουπέ μοντέλο της Toyota ακόμα κι από το εργοστάσιο είναι ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, το οποίο συνάμα είναι και το αγαπημένο των βελτιωτών.

Όμως η Toyota με την βοήθεια της Gazoo Racing μας παρουσιάζει μια εκδοχή του GR 86 για την οποία τίποτε περισσότερο δεν χρειάζεται να κάνει ένας βελτιωτής! Οι μηχανικοί της Gazoo Racing επέλεξαν πολύ προσεκτικά όλα τα κομμάτια που θα τοποθετούσαν στο σπορ μοντέλο, ώστε αυτό να αναβαθμιστεί ολοκληρωτικά. Ξεκινώντας από το κομμάτι της εμφάνισης, το εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου σου κόβει την ανάσα! Ο μυώδης προφυλακτήρας κι η τεράστια μάσκα με την ανθρακονημάτινη εισαγωγή αέρα, κάνουν το αυτοκίνητο να μοιάζει ότι θα «κατασπαράξει» τους πάντες στο διάβα του. Για την ακόμα καλύτερη αεροδυναμική, έχουν τοποθετηθεί ανθρακονημάτινα canards αριστερά κι δεξιά της μάσκας, ενώ από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένα και τα πλαϊνά μαρσπιέ! Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη σταθερή πίσω αεροτομή, καθώς κι ο διαχύτης με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό!

Πέρα από το φαίνεσθαι βέβαια, η Toyota έδωσε μεγάλη προσοχή και στο στήσιμο του αυτοκινήτου, μιας κι αύξησαν ελαφρώς τα μετατρόχια του, ενώ ενίσχυσαν το πλαίσιο για περισσότερη ακαμψία! Τέλος, βελτίωσαν την εισαγωγή αέρα, αλλά και το σύστημα εξαγωγής, με σκοπό ο 4κύλινδρος boxer κινητήρας των 2.4 λίτρων να αποδώσει λίγη δύναμη παραπάνω, από τους 235 εργοστασιακούς ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store