Αραβικό Hypercar 1.200 ίππων! (+video)

Το ιδιαίτερο σχεδιαστικά hypercar με το όνομα Ajlani Drakuma, έχει αμάξωμα από ανθρακονήματα και ισχύ 1.200 ίππων! Το Ailani Drakuma παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στην έκθεση Dubai Motor Show, με τον εξωτερικό του σχεδιασμό να έχει έντονες επιρροές από την Lamborghini και την Pagani!

Δείτε ακόμα: Απίστευτη συλλογή hypercars γιου δικτάτορα «έπιασε» 25 εκατ.

Αν κι όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Bashar Ajlani, προτιμάει το μοτίβο της Pagani, δηλαδή, έναρξη της κατασκευής μετά την παραγγελία και την καταβολή της προκαταβολής. Ο στόχος που έχει θέσει η εταιρεία είναι να κατασκευάσει 99 μοντέλα (γιατί όχι 100;). Κάθε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα θα μπορεί να έρθει στα μέτρα του πελάτη, μιας και η παραμετροποίηση θα είναι ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Drakuma. Από εκεί κι έπειτα, το αμάξωμα είναι αρκετά extreme (άλλωστε πηγή έμπνευσης του σχεδιαστή ήταν ένας… δράκος). Η καρδιά του θηρίου είναι ένας V8 κινητήρας, twin turbo, τοποθετημένος πίσω από τα καθίσματα των επιβατών, η ισχύς του οποίου σύμφωνα με τις πληροφορίες αγγίζει τους 1.200 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Το ιαπωνικό hypercar των 3,1 εκατ. ευρώ!

Για την καμπίνα του αυτοκινήτου δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση, ούτε καν μια teaser φωτογραφία, ούτε από το πρωτότυπο μοντέλο που εμφανίστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Dubai, μιας κι είχε εντελώς σκούρα τζάμια και δεν αποκαλύφθηκε το παραμικρό. Προφανώς γιατί δεν υπήρχε τίποτε στο εσωτερικό!

Get it on Google Play Download on the App Store