Άτρωτη Cadillac Escalade για VIP μετακινήσεις (+video)

Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να αντικρίσει κανείς αυτή την κατάμαυρη Cadillac και να μην σκέφτηκε πως είναι ό,τι πρέπει για ανθρώπους της νύχτας. Ο συνδυασμός χρώματος και τεραστίου παραστήματος του αμερικανικού SUV καθιστούν σαφείς τις προθέσεις του. Η προσθήκη αλεξίσφαιρης τεχνολογίας, απλά τις υπογραμμίζει.

Δείτε ακόμα: Land Rover Vs οβίδα άρματος! (+video)

Η AddArmor είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε από βετεράνους των Ειδικών Δυνάμεων και της Αστυνομίας των Η.Π.Α. Με δυο λόγια, από ανθρώπους που κατέχουν από πιστολίδι και αντιμετώπιση σχετικών καταστάσεων. Η Escalade, από την μεριά της, είναι το κατεξοχήν όχημα επιλογής για rappers, ακριβοπληρωμένους αθλητές και ανθρώπους του υποκόσμου. Με δυο λόγια, άτομα (με εξαίρεση τους αθλητές) που ενδέχεται να εμπλακούν σε ανταλλαγές πυρών. Το «πάντρεμα» των δυο πλευρών επιφέρει την συγκεκριμένη, θωρακισμένη Cadillac, η οποία διαθέτει αλεξίσφαιρα κρύσταλλα πάχους 5 εκατοστών και θωράκιση που, σε αντίθεση με τις συνηθισμένες προτάσεις από ατσάλι, αποτελείται από ενισχυμένα πολυμερή άνθρακα.

Σε αντίθεση με την ατσάλινη θωράκιση, η ανθρακονημάτινη παρέχει μεγαλύτερη αντοχή και 60% μικρότερο βάρος, κάτι ιδιαίτερα θετικό σε ένα αυτοκίνητο που στην εργοστασιακή του μορφή ξεπερνά τα 2.750 κιλά! Πλέον η Escalade βρίσκεται πάνω από τους 3 τόνους, για αυτό και η AddArmor τοποθετεί νέα ανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα προκειμένου να «φέρουν βόλτα» το παραπανίσιο βάρος. Στο μηχανοστάσιο δεν αναφέρονται αλλαγές, που σημαίνει ότι ο V8 των 6.2 λίτρων και 426 ίππων, συνοδεία 610 Nm ροπής.

Διαβάστε επίσης: To Rezvani Tank Military Edition είναι φρούριο! (+video)

Στην καμπίνα των επιβατών υπάρχουν όλα τα κομφόρ, με την μορφή 32αρας Smart TV, σύνδεσης WiFi, ηχοσύστημα της Sony και κάμερες που δίνουν εικόνα περιμετρικά του αμαξώματος.

Get it on Google Play Download on the App Store