Δεν φαντάζεστε τι «κρύβει» αυτό το ρώσικο κάμπριο

Οι ρεπλίκες αυτοκινήτων άλλοτε είναι επιτυχημένες αν έχει γίνει καλή δουλειά και σε αρκετές περιπτώσεις χαραμίζεται το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται ως βάση για το… χτίσιμο. Το εικονιζόμενο ρώσικο κουπέ – κάμπριο GAZ 21 που βλέπετε είναι μία ρεπλίκα, η οποία μόνο για την καλαισθησία της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δείτε ακόμη: Τσακώθηκε με άλλον οδηγό και βρέθηκε ανάποδα… (+video)

Όμως, κάτω από τα πάνελ του αμαξώματος υπάρχει ένα μοντέλο πολύ εντυπωσιακό για την εποχή του και πολύ πιο σύγχρονο από ότι δείχνει το παλιό αυτό GAZ 21. Ίσως κάποιοι πιο παρατηρητικοί θα γνωρίζουν τι αυτοκίνητο υπάρχει βλέποντας τις εμπρός κολόνες και την οροφή, ενώ το εσωτερικό μαρτυρά απευθείας το μοντέλο που έχει βασιστεί αυτή η ρώσικη ρεπλίκα.

Για τη δημιουργία του εικονιζόμενου GAZ 21 Cabriolet έχει χρησιμοποιηθεί μια Mercedes-Benz SLK 230 Kompressor του 1999, ενώ η όλη «μεταμόσχευση» πραγματοποιήθηκε το 2017, ασχέτως αν μοιάζει πολύ παλαιότερη.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι η τιμή που πωλείται αυτή η ρεπλίκα. Όσοι λοιπόν τη βρίσκετε ενδιαφέρουσα, θα χρειαστεί να καταβάλλετε 3.000.000 ρούβλια Ρωσίας, δηλαδή 42.550 ευρώ!

Δείτε ακόμη: Πως κατασκευάζεται το Nissan Qashqai (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store