Επιστρέφει το Toyota MR2;

Μπορεί η ιαπωνική φίρμα να αγαπάει ιδιαίτερα την υβριδική τεχνολογία, αλλά φαίνεται πως θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος και στα σπορ μοντέλα της. Μετά την Toyota Supra που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit, ίσως να έρχεται η ώρα της επιστροφής και για το Toyota MR2, με τη βοήθεια της Subaru.

Τουλάχιστον έτσι το οραματίζεται ο σχεδιαστής Esa Mustonen και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, μας αρέσουν ιδιαίτερα τα σχέδια που δημιούργησε. Ο Esa, κατασκεύασε ένα άκρως φουτουριστικό αμάξωμα με επιθετικές γραμμές που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα.

Δείτε ακόμη: Toyota MR2 το πάλεψε αλλά δεν σώθηκε… (+video)

Ακριβείς αναφορές για το κινητήριο σύνολο του μελλοντικού μοντέλου δεν υπάρχουν, αλλά κρίνοντας από τη λατρεία της Toyota για τα υβριδικά, δεν αποκλείεται το νέο MR2 όταν έρθει στο προσκήνιο, να προσφέρεται με υβριδική τεχνολογία. Άλλωστε η Toyota αυτή τη στιγμή εξελίσσει έναν ισχυρότερο κινητήρα 2,4 λίτρων για το επόμενο GT86 / BRZ, οπότε, το νέο MR2 θα μπορούσε θεωρητικά να διαθέτει και μια υβριδική version.

Διαβάστε επίσης: H Toyota «πιέζει» την Honda για νέο S2000

Δυστυχώς, αυτό το Toyota MR2 είναι απλώς ένα concept. Τουλάχιστον προς το παρόν, μιας και η Toyota δεν επιβεβαίωσε οτιδήποτε, ούτε έδωσε την παραμικρή ιδέα με τι θα μπορούσε να μοιάζει το νέο MR2. Ας ελπίσουμε ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη της ιαπωνικής φίρμας αντιληφθούν πόσο πολύ αρέσει στον κόσμο η δημιουργία του Mustonen και να την κάνει πραγματικότητα!

Get it on Google Play Download on the App Store