Έτσι θα είναι το νέο Renault Austral

Μπορεί το Renault Kadjar να μην συνεχίσει την εμπορική του πορεία, όμως αναμένεται να έχει έναν άξιο αντικαταστάτη, το πολυαναμενόμενο Renault Austral.

Οι φωτογραφίες που έχουν έρθει μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα απεικονίζουν το Austral έντονα καμουφλαρισμένο, ωστόσο οι σχεδιαστές του kolesa.ru μας παρουσιάζουν τις δημιουργίες του για το πως το οραματίζονται. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο εξωτερικός σχεδιασμός του νέου μικρομεσαίου SUV της Renault αναμένεται να φέρει τη σχεδιαστική ταυτότητα της γαλλικής μάρκας. Έτσι στο εμπρόσθιο μέρος διακρίνονται τα φώτα ημέρας σε σχήμα «μπούμερανγκ», αλλά κι η οριζόντια φάσα που συνδέει τα φωτιστικά σώματα. Εντυπωσιακή είναι όμως κι η κλειστή μάσκα που σίγουρα προδίδει τον εξηλεκτρισμένο χαρακτήρα του μοντέλου, όμως σίγουρα θα υπάρχουν οι ανάλογες εισαγωγές αέρα για τη ψύξη των θερμικών κινητήρων. Το μήκος του αμαξώματος αναμένεται να αγγίζει τα 4,51 μέτρα, διάσταση που τοποθετεί το Austral στο ανώτερο άκρο της κατηγορίας των μικρομεσαίων.

Όπως είδαμε προ ημερών η καμπίνα του νέου SUV της Renault θα δανείζεται πολλά στοιχεία από το εσωτερικό της καμπίνας του Megane E-Tech Electric. Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι η διαμόρφωση ανάποδου «L» που σχηματίζουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη του συστήματος πολυμέσων, με τη συνολική επιφάνεια των οθονών να αγγίζει τις 24,3 ίντσες, δηλώνοντας παράλληλα πως ο έλεγχος του 90%  των εφαρμογών γίνεται με 1-2 κλικ. Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα που θα είναι διαθέσιμα με το Renault Austral, θα υπάρχουν σίγουρα κινητήρες βενζίνης (1.3 TCe ETech hybrid με 12V ήπιο υβριδικό σύστημα και ο 1.2 TCe με mild hybrid 48V, απόδοσης έως 200 ίππων), με τη Renault να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να ενσωματώσει και diesel κινητήρες.

Get it on Google Play Download on the App Store