Η επιτομή της περιπέτειας σε τέσσερις τροχούς!

Το συγκεκριμένο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που βλέπετε βασίζεται στο θηριώδες Ford F-350 Super Duty, στο οποίο έχει προσαρτηθεί η καμπίνα ενός Lance Camper 855S, με σκοπό να ταξιδέψει τους επιβάτες του σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το εν λόγω project φέρει την ονομασία Altimeter και σύμφωνα με τους υπευθύνους εξέλιξης του, είναι το απόλυτο όχημα, κατάλληλο για περιπέτειες και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Δείτε ακόμα: Νέος 7.3 λτ. V8 κινητήρας βενζίνης για τα Ford F-Series

Οι τροποποιήσεις που έχουν γίνει στο Ford F-350 του επιτρέπουν την κίνηση του σε κάθε είδους διαδρομή, όσο απαιτητική κι αν είναι. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος για τέσσερις επιβάτες, καθώς επίσης και μια πτυσσόμενη τραπεζαρία, διπλό κρεβάτι, κουζίνα, ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων και όλα τα κομφόρ ενός σπιτιού.

Η Lance Camper (εταιρεία κατασκευής τροχόσπιτων) επέλεξε το Ford F-350 ως τη βάση του project της, λόγω του πανίσχυρου 8κύλινδρου κινητήρα με χωρητικότητα 6.7 λίτρων, καθώς επίσης και λόγω της εξαιρετικής 4κίνησης που διαθέτει. Μάλιστα, για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις εκτός δρόμου ικανότητες του Lance Camper Altimeter, τοποθέτησαν μια νέα ανάρτηση που ψηλώνει το αμάξωμα κατά 6,35 εκατοστά. Για την καλύτερη συμπεριφορά του Camper και τον ιδανικότερο έλεγχο του βάρους του αμαξώματος, έχουν τοποθετηθεί νέες αντιστρεπτικές ράβδοι.

Διαβάστε επίσης: Θηριώδες Ford ισοπεδώνει τα πάντα (+video)

Επιπλέον, ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας είναι αλλαγμένος και έχει προσαρτηθεί ένα βαρούλκο της Warn Ascent. Η δεξαμενή νερού και καυσίμου είναι της Rotopax, ενώ για τη διασκέδαση των κατασκηνωτών φροντίζει ένα σετ ηχείων. Αν ψάχνατε τον τρόπο για να δώσετε μια άλλη… νότα στις διακοπές σας, μόλις τον βρήκατε!

Get it on Google Play Download on the App Store