Ιδού η Ρωσική Rolls-Royce της Aurus

Γνωρίστε το Ρώσικο υπερπολυτελές μοντέλο Aurus Senat, το οποίο αποτελεί τη βάση για την κατασκευή της νέας Προεδρικής λιμουζίνας του Βλαντίμιρ Πούτιν. Κάλλιστα θα μπορούσε να μπερδέψει κανείς το Senat με μια Rolls-Royce Ghost, αφού το ρώσικο αυτοκίνητο είναι σε μεγάλο βαθμό αντίγραφο του Βρετανικού μοντέλου.

Διαβάστε και αυτό: Μουσείο της Toyota στη Γερμανία με πολλά μοντέλα

Όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Aurus, το Senat διακρίνεται στο εμπρός άκρο από την πολύ μεγάλη νίκελ μάσκα, τα μικρά παραλληλόγραμμα φωτιστικά σώματα, το μακρύ καπό, τις πολλές καμπύλες επιφάνειες και τα διαδοχικά νεύρα. Μέχρι και ζάντες παραπέμπουν σε αντίστοιχες της Rolls-Royce.

Ομοιότητες δεν υπάρχουν μόνο στο αμάξωμα, αλλά και στο εσωτερικό του Aurus Senat. Εκεί κυριαρχούν οι οριζόντιες γραμμές και επίπεδες επιφάνειες στο μινιμάλ σχεδιαστικά ταμπλό με τα λίγα χειριστήρια, τη μεγάλη οθόνη και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Φυσικά η πολυτέλεια είναι διάχυτη και ενισχύεται από τις δερμάτινες επενδύσεις σε κάθε επιφάνεια σε συνδυασμό με τα  διακοσμητικά από ξύλο. Παράλληλα, πολλά κουμπιά, οι αεραγωγοί και οι χειρολαβές είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο.

Διαβάστε και αυτό: Ξεχασμένη Mercedes 190 σε τιμή… καινούριας!

Την κίνηση του Aurus Senat θα αναλαμβάνει ένα 6.6 λτ. V12 μηχανικό σύνολο, για το οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί χαρακτηριστικά. Να σημειώσουμε ότι τα υπόλοιπα μοντέλα της Aurus εφοδιάζονται με ένα υβριδικό 4.4 λτ. V8 μηχανικό σύνολο βενζίνης απόδοσης 598 ίππων, συνδυασμένο με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται εντός των προσεχών ημερών, αφού η παρουσίασή του θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας.

Get it on Google Play Download on the App Store