Lancer Evolution R αλλά όχι από τη Mitsubishi!

Το Mitsubishi Lancer Evolution μετά από 10 γενιές και παραγωγή μεταξύ 1992-2016 μπορεί να έχει περάσει στην ιστορία της αυτοκίνησης, ωστόσο έχει ακόμη πολλούς φανατικούς οπαδούς και σίγουρα αρκετοί είναι αυτοί που θα ήθελαν ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην κατοχή τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο No 1600 Mitsubishi Lancer Evolution Final Edition είχε βγει σε δημοπρασία μέσω του ebay και πωλήθηκε το Σεπτέμβριο του 2016 στην τιμή των 76.400 δολαρίων.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 MIVEC 163 PS 2WD

Η Dytko Sport από την Πολωνία η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση ανταλλακτικών για το αγωνιστικό Lancer Evolution παρουσίασε το Lancer Evolution R, εξελιγμένο σε συνεργασία με την Proto Cars. Βασισμένο στο τελευταίο Evo X, δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 20 χρόνων της Dytko Sport, ενώ το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το μοναδικό αυτό Lancer Evolution R δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο οι διαφορές σε σχέση με το εργοστασιακό αυτοκίνητο είναι αρκετές και θα μπορούσε να αποτελεί μια ανανεωμένη εκδοχή του. Στο εμπρός άκρο του αμαξώματος έχουν τοποθετηθεί φανάρια από το Eclipse Cross, νέα μάσκα και προφυλακτήρας. Στα πλαϊνά διακρίνονται τα έντονα φουσκώματα στα φτερά, ενώ πίσω ξεχωρίζει ο νέος προφυλακτήρας και τα φωτιστικά σώματα από Jaguar E-Pace!

Δείτε ακόμη: Nέο Mitsubishi L200 με πολλές αλλαγές (+video)

Εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές, το Lancer Evolution R θα έχει και πολλές ακόμα διαφορές σε σχέση με το εργοστασιακό Evo X στο εσωτερικό, στο στήσιμο των αναρτήσεων και στον κινητήρα. Αναμένουμε λοιπόν τη νέα ανακοίνωση από την Dytko Sport.

Get it on Google Play Download on the App Store